2777
2789
عنوان

دختر3 ساله م....

193 بازدید | 15 پست

یه دختر دارم که شهریور 3 سالش تموم شد

غذاش و کلا خورد و خوراکش خوبه،ولی کمبود خواب داره یعنی شب 12 میخوابه ساعت 4 نصف شب سرحال بیدار میشه بازی میکنه تا 9 و 10 صبح بعد میخوابه تا 2.3 بعدازظهر.

علتش چیه بنظرتون باید چیکار کنم؟

یه مدت خوب شده بود تا 11 میخوابید دوباره بهم خورده.بخاطر شیرینی خوردن و هله و خوردنم میشه؟

هر جور ک ممکنه راهنمایی کنیدم.ممنونم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش تنها بازی میکنه؟ شما نباید باهاش بازی کنید. شما بخوابید. شب هم که میخوابید فیوز رو بزن چراغ ها روشن نشه که پا نشه

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
خوابش کم نیس تنظیم خواب و بیداریش بهم ریخته خوابشو تنظیم کن

چجوری باید تنظیم کنم چیکار کنم؟خیلی لجبازه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

ظهرا نزار بخوابه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
یعنی چی خودش تنها بازی میکنه؟ شما نباید باهاش بازی کنید. شما بخوابید. شب هم که میخوابید فیوز رو بزن ...

من خودمو میزنم به خواب گریه میکنه نق میزنه ک پاشم.بخاطر مراعات تو همسایه ها که صداش نره نصف شب پامیشم

توموقع خواب روزش ببرش بیرون پیش دوستی فامیلی که نخوابه تا شب خوابش تنظیم شه

مرسی💗

۹ صبح که میخواد بخوابه نزار.برش دار ببر پارکی جایی.دو روز سخته روز سوم عادت میکنه شب کامل بخوابه

ی بار اینکارو کردم اومدیم خونه انقد بدقلقی کرد بخاطر خواب یهو خودش خوابش برد.میترسم اگه صبح نخوابه ظهر بخوابه باز از اونور شب دیرتر بخوابه.به هر حال ممنون حتما دوباره امتحان میکنم روش شمارو

من خودمو میزنم به خواب گریه میکنه نق میزنه ک پاشم.بخاطر مراعات تو همسایه ها که صداش نره نصف شب پامیش ...

دوبار بزار گریه کنه پا نشو. همسایه رو فراموش من. ادامه بدی هیچ وقت تموم نمیشه

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
دوبار بزار گریه کنه پا نشو. همسایه رو فراموش من. ادامه بدی هیچ وقت تموم نمیشه

قضیه فیوز و خاموشی هم خیلی جواب میده