2777
2789
عنوان

رشته it چطوره

214 بازدید | 6 پست

سلام کسایی که این رشته رو خوندن میشه بگید نظرتون چی هست 

درآمدش چطوره؟

تا لیسانس یا ارشد میشه خوندش؟

بازار کارش کجاست ؟

اپلای برای خارج از ایران خوبه؟

شوهر من رشتش آی تی 

تا دکترا میشه خوند

برا اپلای عالیه

بازار کارش همه جا هست 

درآمدش بستگی به خودت داره ولی خوبه می تونه عالی هم باشه 

اما همه اینا لازمه اش اینه که مهارت هم در حین درس خوندن یاد بگیری و تا میتونی دوره عملی و کارآموزی بری 

کلا رشته ای هست که دنیای وسیعی داره باید سعی کنی یه حوزه رو انتخاب کنی تا تهش و بری 

شوهر من رشتش آی تی  تا دکترا میشه خوند  برا اپلای عالیه بازار کارش همه جا هست  در ...

خیلی ممنونم عزیزم 

میشه ازشون بپرسید در چه حیطه های کارشون هست و چه چیز های خوندن  ممنون میشم 

من خودم علاقه شدیدی به برنامه نویسی موشن گرافیک و کلا کار با کامپیو تر دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موشن گرافیک و تدوین که هیچ ربطی به آی تی نداره برا اونا باید سینما یا انیمیشن بخونید

برنامه نویسی هم دارن تو درساشون اما اگه میخواید حوزه اصلی کارتون باشه باید رشته نرم افزار برید

حالا هم ایشون سرکار هستن هم من

ولی سایتشون برات لینک میذارم ببین 

https://mobinpardaz.ir/

موشن گرافیک و تدوین که هیچ ربطی به آی تی نداره برا اونا باید سینما یا انیمیشن بخونید برنامه نویسی ه ...

ممنون عزیزم من امسال دیپلم میگیرم و فعلا در رشته خاصی درس نمی خونم اون هوایی که گفتم جز علایقم بود 

موشن گرافیک و تدوین که هیچ ربطی به آی تی نداره برا اونا باید سینما یا انیمیشن بخونید برنامه نویسی ه ...

اطلاع دارید که حوزه رشته نرم افزار بهتر هست  یا it؟ 

از نظر درامد و اپلای به کشور های خارج از ایران