یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم ندارم ولی خواهرزادم هست همیشه گوشی دستشه. اینترنت تا دلت بخواد ولی خب حق اینستا وتلگرام اینا نداره فقط ایتا داره. معمولا هم در حال کلیپ درست کردنه
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
خواهرم ۱۳ هم تبلت داره هم گوشی ولی سیم کارت نداره ایتا ووات رو با یه شماره که من استفاده نمیکردم وصل کردم براش ونت هم از مودم استفاده میکنه خودش رعایت میکنه منم یوقتایی نگاه میکنم
دختر من ۱۱/۵ به گوشی داره شاد توش نصبه اینترنت باباش قبلا میگرفت زود مصرف میکرد همش سرش تو گوشی بود کنسرت بی تی اس نگاه میکرد از تو گوگل دیگه براش نت نخرید فقط الان به نت من وصل میشه گهگاهی اونم چند دقیقه
۱۳ گوشی داره نمیگیرم.ب نت خودم وصل میشه کنترل کچک کنم گوشیشو نه.ولی خیلی باهاش دوست ...
میدونی عزیزم دختر من ۱۱ سالشه یک سالی هست خییلی علاقه مند شده به انیمه و دانلود میکرد و میدید منم با فرض این که خب اینا هم یه مدل کارتونه بهش گیر نمیدادم میذاشتم ببینه تا این که واسه یه سری رفتاراش چت با دوستاشو دیدم . که چه قددددر غرق این انیمه ها هست و با سرچی که کردم دیدم اکثرشون چه قدر بد و مضر هست.. (انیمه به انیمیشن ژاپنی میگن) دختر من این یک ساال کلا تربیت شده دست این انیمه ها بوده چون خیییییلی تاثیر دارن و خییلی جذاب هستن حالا با توجه به این وابستگیش موندم چه جوری تو دیدن اینا محدودش کنم یا تبلت رو ازش بگیرم از دیشب اصلا نخوابیدم از شدت استرس
دخترم نزدیک دوازده سالشه بله گوشی داره ولی برای نت از گوشی خودم یا پدرش اتصال میگیره از شبکه های اجتماعی هم فقط وات و شاد داره قبلاً برای درسش روبیکا هم داشت که بلافاصله بعد از حضوری شدن مدرسه ها حذفش کرد
در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊
روبیکا خیلی مضخرفه. گروهای چت خیلی بد داره ک اکثر هم نوجوونا عضون . منم روبیکای دخترم پاک کردم
بله دقیقا غیر از این من متوجه شدم چون گروه سنی نوجوان و خردسال به دلیل آموزش مجازی توی روبیکا زیادند معمولا افراد با هدف فریب اینها وارد این برنامه شدند برای همین بعد از حضوری شدن مدرسه سریع حذفش کردم
در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊