2777
2789
عنوان

علت گاز گرفتن بچه گربه

1638 بازدید | 18 پست

من یه بچه گربه دو ماهه رو از تو خیابون زیر بارون نجات دادم،مامانش گمش کرده بود چون خیلی کثیف بود و ترسیده بود..  یه ماهه آوردمش خونه و حسابی از نظر غذا و اسباب بازی و محبت و همه چی بهش میرسیم با شوهرم..  احساس می‌کنم خیلی هم دوسمون داره ولی مدام دست و پامونو و صورت منو وقتی میخوام بوسش کنم گاز میگیره.. بعد موقعی که انرژیش خالی شده یا خوابش میاد هرجا باشم میاد پیش من می‌خوابه به جای توی لونه اش.. حتما هم باید با تماس فیزیکی بخوابه.. یعنی یا به پام یا به دستم خودشو می‌میچسبونه بعد می‌خوابه..  نمیدونم بزرگ شه گاز گرفتن از سرش میفته یا نه.. کسی تجربه اش رو داره که نظرشو بگه؟ دلم نمیاد رهاش کنم ولی میگم اگه همینطوری گازمون بگیره بهار که هوا گرم شد رهاش کنم؟! نمیدونم واقعا چیکار کنم.. قبلش یه گربه بریتیش داشتم که خریده بودمش اصلا گاز نمی‌گرفت که البته چون fip داشت تو پنج ماهگی فوت کرد..  میگم شاید این خیابونیا همشون گاز میگیرن؟! ممنون میشم از تجربیاتتون بگین و بهم کمک کنید چون دوسش دارم میخوام تا جایی که میشه نگهش دارم 😥

نمی دونم از سرش می افته یا نه. 

من گربه خیابونی داشتم گاز نمی گرفت. ولی مردمک چشمش گشاد می شد دیوونه می شد :))) خیلی شیطون بود. 

لطفا یهو رهاش نکن کم کم عادتش بده به بیرون خونه اتون گناه داره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا رهاش نکن .بب ش دامپزشگ .حیوونا خیایبدبختن‌.زبون ندا ن .ای خداا منو بکش

دور از جون.. آره خودمم خیلی دلم میسوزه براش که مادرش رو زود از دست داده.. عاشق گربه هام.. ولی این یکی خیلی کلافه ام کرده 😔

عزیزم گربه ی منم همین بود

واکسناشو بزنید حتما

گربه ها تو بچگی با خپاهربزادراشون ک بازی میکنن گازمیگیرن همو

دراصل قصدش ازار نیست قصدش بازیه

واسه منم همش گازم میگرفت

بزرگ بشه درست میشه یکم سرچ کنید دراین مورد 

یه سری راه حل دادن برای اینک بفهمونید بهش ک گاز خوب نیست

البته با محبت نه اینکه خدایی نکرده تنبیه کنید

مثلا هروقت گاز گرفت باهاش باژی نکنید و بازیو رها کنید برید یا بگید نکن کار بدیه

خیلی باهوشن میفهمن ک کارشون بده و کم کم یادمیگیرن

درهرصورت حالا ک محبت کردید بهش و.وابسته شده رهاش نکنید

احساسات دارن اوناهم💖

ممنون بابت مهربونیتون خدا هزاربرابرشو بهتون پس میده

عزیزم گربه ی منم همین بود واکسناشو بزنید حتما گربه ها تو بچگی با خپاهربزادراشون ک بازی میکنن گازمی ...

ممنونم عزیزم واسه نظر مفیدتون.. خیلی سرچ کردم و همین بی محلی موقع گاز گرفتن و ترک کردن محل رو انجام میدم و مدام میگم حنا نه! گاز نه! ولی بازم میگیره.. یه وقتایی متوجه میشم بازی میکنه یه وقتایی با حرص و عصبانیت میگیره.. تو نظرتون گفتید بزرگ تر بشن بهتر میشن.. توی تجربه شما تو چه سنی این عادتشو ترک کرد؟؟؟!!

ممنونم عزیزم واسه نظر مفیدتون.. خیلی سرچ کردم و همین بی محلی موقع گاز گرفتن و ترک کردن محل رو انجام ...

ببین هرگربه ای شخصیت خودشو داره

من یه گربه داشتم شیطووون حتی وقتی بژرگ شد هم چنگ میزد کرم داشت😂

ولی یه گربه داشتم مهربووون بچگیاش چنگ میزد گازمیگرفت ولی اروم بعد از سرش افتاد

اینی ک میگم از سرش افتاد نزدیک یکسالش یود

ولی حتما ببر واکسناشو بزن ک خیالت راحت باشه از دکترشم بپرسی بهتر راهنماییت میکنه چون ما نهایتا با یکی دوتا گربه سروکار داشتیم و از روی تجربه میگیم 

حالا ک مسئولیتشو قبول کردی و وابستت شده هواشو داشته باش گناه داره بی پناه نشه یه وقت💕

ببین هرگربه ای شخصیت خودشو داره من یه گربه داشتم شیطووون حتی وقتی بژرگ شد هم چنگ میزد کرم داشت😂 و ...

نه نگران نباش عزیزم رهاش نمیکنم اصلا دلم نمیاد مخصوصا که الان بچه اس.. مگه اینکه خدای نکرده از سرش نیفتاد، کسی رو پیدا کنم نگه اش داره♥️ حتما هم واکسناشو میزنم دکتر گفت یه ماه دیگه بیارش که سه ماهش تموم شده باشه، زوده واسه واکسن.. دیگه این هفته باید ببرم .. ایشالله زودتر از سرش بیفته با این تلاش‌هایی که دارم میکنم 🥲🥴♥️