2777
2789
عنوان

دلم از مادرشوهرم گرفته 😔

371 بازدید | 32 پست

١١سال عروس این خانواده شدم چون غریبم اینجا از همون اول دوست داشتم رفت آمد باشه تا الان که دوتا بچه دارم خواهرشوهرام و برادرشوهرام با شوهرم قهرن بحث خواهرو برادریه دیگه تو همه خانواده ای هست چندساله رفت آمد نداریم با برادرشوهرمم که عید بحث کردن کلا رفت و امدمون قطع شده با همه   ولی تا الان من هیچ بی احترامی به هیچکدومشون نکردم بد حرف نزدم بی ادبی نکردم 

مخصوصا مادرشوهرم همیشه احترامشو داشتم خونشو تمیز میکنم لباساشو میشورم تا جایی که بتونم ناهارو شام براش میبرم  ولی امشب شنیدم مادرشوهرم به اون جاریم گفت بزار بهار ببینم بهش میگم  من تا حالا هیچ عروسی ندیدم که شوهرشو از کل فامیل دور کنه 

اخه مگه من چه بدی براش کردم که اینجوری میگه مگه اخلاق پسرشو نمیدونه چرا همیشه شوهر من مقصره😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوال چرا اینقدر اینکه مادر شوهرت چ حسی بت داره برات مهمه؟مخصوصا وقتی ناحقه برات مهم نباشه حتی در حد فکر کردن نباشه چرا خودتونو ذهنتونو روانتونو درگیر ی ادمی میکنید ک مثل خودتون انسانه و ممکنه بد کنه ناحق کنه چرا ب حرفای دیگران درباره خودتون اهمیت میدید مهم نباشه لطفا همین کار سختی نیست

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

واقن چرا برات مهمه عزیزم مگ اونا توبراشون مهمی باهرکی مث خودش رفتار کن واسه بعضیا هرچقدرم ک خوبی کنی حالت وظبفه میشه براشون نه لطف 

واسه کسایی که کوررنگی دارن رنگین کمون نباش😾🌈🦄🥀
واقن چرا برات مهمه عزیزم مگ اونا توبراشون مهمی باهرکی مث خودش رفتار کن واسه بعضیا هرچقدرم ک خوبی کنی ...

چون جاریم اونا هم با همه قهر بودن وقتی برادرشوهرم با ماقهر کرد زنش باعث شد شوهرش با همه آشتی کنه بخاطر همین

ی سوال چرا اینقدر اینکه مادر شوهرت چ حسی بت داره برات مهمه؟مخصوصا وقتی ناحقه برات مهم نباشه حتی در ح ...

چون اخلاقی داره هرجا بشینه  از شوهرم خیلی بد میگه 

میدونی چرا همشون حرص منو شوهرمو میکنن  چون قبل از ازدواجمون پدشوهر خدابیامرزم خونه زده به اسم شوهر من 

چون جاریم اونا هم با همه قهر بودن وقتی برادرشوهرم با ماقهر کرد زنش باعث شد شوهرش با همه آشتی کنه بخا ...

خب همه ک مثل هم نیستن قطعا رفتارشوهر و برادرشوهرتم باهم متفاوته والا ما ندیدیم کسی ازخونواده شوهرخیرببینه زندگی اروم خودتو مدیریت کن درگیرشون نشو

واسه کسایی که کوررنگی دارن رنگین کمون نباش😾🌈🦄🥀

یه هفته از بیمارستان اومده یه زنگ به من نزده حال بچه هامو بپرسه 

درصورتی که یک روز در میون با شوهرم میرفتم ملاقاتش 

حالا امروز زنگ زده دوتا تیکه لباس گوشه حیاطم افتاده بیا ببر بشور 

که شوهرم کوشی گرفت کفت بده اونای که این چندوقت دوروبرت بودن ریختن و خوردن 

امیدوارم من فقط سپردم بخدا 

بهت قول میدم 

به چشمم دیدم 

یه روز میای اینجا میگی مامی نوتریکا  حرف تو شد

مگه میشه دل شکست گناه کسی رو شست و بی جواب موند هیچ وقت هیچ وقت 

خدا حق ادما رو بهشون میده

حق و ناس نمیمونه