2777
2789

۲-۳روز قبل تخمک گزاری رابطه داشته باش دختر میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم پسر برداشتم سفت سخت اما نتیجه نداد

تو اینستا یه پیج بود میگفت ۹۵درصد رژیم جواب میده با یه دکتر مشورت کردم گفت الکیه اگه نگیره میگه تو جز ۵ درصدی هستی ک نگرفت

رژیم پسر ک آسونتره 

تو اینستا یه پیج بود میگفت ۹۵درصد رژیم جواب میده با یه دکتر مشورت کردم گفت الکیه اگه نگیره میگه تو ج ...

برعکس چون y زودتر میمیره رژیم پسر خیلی سخته. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ما همممممه‌ چیز ریز به ریز ماه ها رعایت کردیم اما نشد 

برعکس چون y زودتر میمیره رژیم پسر خیلی سخته. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ما همممممه‌ چیز ریز به ریز ماه ها رعا ...

منظورم تنوع غذاییش بود 

رژیم دختر خیلی سخته شنیدم

اما بازم هرچی خواست خدا باشه عزیزم قطعا همونه

دختر و پسر جفتش عزیزن واسه پدر ومادر

ببین رژیم پسر سخته این اثبات شدست بله درسته

ما هرچی میزایم پسر میشه خیلی دختر دلمون میخواد بچه اولم پسره میخوام اقدام کنم میگم رژیم بگیرم دختر شه اما خیلیا گفتن نتیجه نگرفتن منم فعلا دست نگه داشتم

کار خدارو ببین. چی بگم... ان شاالله هرچی صلاحه. 

عزیزدلم قطعا به صلاحه 

تا به دنیا نیاد شاید حسی تو وجودت قلقلکت بده چرا پسر نشد اما همین ک بیاد میگی صدتا پسرم داشتم ب اندازه این خواستنی نبود

ما با وجود اینکه خواهر برادرام همه پسر دارن بازم بچم پسر شد کلی ذوق کردم بااینکه دختر دوست دارم حالا ان شاالله بچه دوم من دختر میشه و بچه دوم شما پسر😍