2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پول میشه ساعت خرید ولی زمان نه

با پول میتونی یه تخت بخری ولی خواب نه

با پول میشه غذا خرید ولی سیری نه

با پول میشه خودتو بیمه کنی ولی امنیت نه

با پول میتونی بری دکتر ولی سلامتی نه

این مشکلیه که همه مون داریم

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بله یقینا همین طوره، درست میفرمایید.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
با پول میشه ساعت خرید ولی زمان نه با پول میتونی یه تخت بخری ولی خواب نه با پول میشه غذا خرید ولی س ...

خداییش شعار ندید هشتاد درصد مشکلات شاید هم بیشتر با پول حل میشه پول رفاه میاره خیال راحت میاره تفریح و استراحت میاره خوشی میاره آرامش دیگه چی میخوای 

خوشم امد.         وای لی مین هو یاد پسران برتر از گل و سرنوشت افتادم

فیلم زیاد بازی کرده،چرا اون؟!😂

گاهی هم بیرون گود وایسا؛.    ⁦                                 ⁦  ببین چیو داری بخاطر چی از دست میدی!                                             …شاید پشیمون شدی…

بستگی داره من آدم میشناسم از فامیلامون بچش جوونه ولی سرطان خون داره حاضره چادر بزنه تو خیابون بچش خوب شده پول وقتی مهم که آدم نیاز های اولیه زندگیش رو مثل سلامتی داشته باشه و خیلی چیزای دیگه

🍒خدا درستش کرد همینجور که میخواستم  💚🌱بالاخره رویاهاش اونو بغل کرد >>>>>دانشجومعلم🙃🍓

پول مهمه ولی اینکه چقدر بهش فکر کنی هم مهمه 

با چیزای کوچیک هم میشه شاد بود ولی انگار عادت کردیم همش حسرت نداشته هامون رو بخوریم و زندگی خودمونو با دیگران مقایسه کنیم 

نمیدونم شاید چون هر روز داریم پول و رفاه و زندگیهای آنچنانی رو میبینیم ولی خودمون نداریم 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
با پول میشه ساعت خرید ولی زمان نه با پول میتونی یه تخت بخری ولی خواب نه با پول میشه غذا خرید ولی س ...

با پول میشه رای دادگاه رو خرید

با پول میشه نتیجه رو عوض کرد

با پول میشه ب بقیه کمک کرد

باپول میشه زیر میزی داد فرت و فرت

با‌پول میشه حتییییی دل ب دست بیاری

با پول میشه حسرت چیزای نداستتو نخوری 

با پول میشه همه کاری کرد

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم