2777
2789

من میرم دانشگاه از طرفی همسرم خیلی دلش بچه میخواد با ادامه تحصیل منم مشکلی نداره 

ولی من نگرانم که نتونم درسمو بخونم 

درسم سه سال طول میکشه🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدون هیچ کمکی هم دارم درس میخونم وهم دومین بچمو تا چندوقت دیگه بدنیا میارم سخت هست ولی نشدنی نیس

میشه بگی چیکار میکنی؟

من ازین که بچه نوزاد رو بزارم پیش کسی نگرانم

و اینکه اگه تو حاملگی درس بخونم استرس بهش وارد میشه 

۲۵ سالمه همسرم ۳۰ سالشه دانشگاه پیام نورم 

چه رشته ای منم پیام نورم عزیزم خب پس خیلی سن شوهرتون زیاد نیست عجله نکن برای بچه با شوهرتون صحبت کن بگو نمیتونم هم به بچه برسم هم درس بخونم چون اراده ی قوی ای میخواد منطقی حرف بزن انشالله که قبول می‌کنه😍

من کشیدم ... از من به تو نصیحت، اول درستو تموم کن، پرستارم داشته باشی باز سخته

اصن نمیدونم چیکار کنم خیلی روم فشاره همسرم بچه میخاد اذیتم نمیکنه ها بابتش ولی از حرفاش معلومه همه همش میگن بچه بیار

از طرفی تنبلی تخپدان دارم میترسم الان اقدام نکنم بعدا پشیمون شم 

اصلا تو وضع بدی گیر کردم دوس دارم درس بخونم اماترس از آینده داره خفم میکنه

عزیزم من باردار بودم لیسانسم تموم شد و دخترم سه سال و نیم بود ک ارشد گرفتم خیلی سخت بود الان خیلی بیکار شدم دخترم بزرگ شده راحت تر میدونستم برم و بیام ولی خیلی زحمت دادم ب خودم تو بارداری امتحان دادن و …با بچه شیر خواره کلاس رفتن و اینا سخت بود 

ولی شدنیه دیگه اگه آدم سر سختی هستی بسم ا….

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪
چه رشته ای منم پیام نورم عزیزم خب پس خیلی سن شوهرتون زیاد نیست عجله نکن برای بچه با شوهرتون صحبت کن ...

روانشناسی

دلیمو تو یکی دوتا پیام پایین تر توضیح دادم اگه امکانس هس بخون

اصن نمیدونم چیکار کنم خیلی روم فشاره همسرم بچه میخاد اذیتم نمیکنه ها بابتش ولی از حرفاش معلومه همه ه ...

وضعیتت رو نمیدونم عزیز،خدایی نکرده بعدا نتونی بچه بیاری و مشکلی پیش بیاد، ولی به تجربه خودم من بچه داشتم، بچه مم مامانم نگه میداشتن، سر کار هم میرفتم شغلمو دوس نداشتم، وقتی میومدم خونه درس میخوندم که معلمی قبول بشم،قبول شدم ولط خیلی اذیت شدم ...