سلام خانم ها وقتتون بخیر خانما از ماه قبلی که اقدام کردم برای بارداری ازبعداز تخمک گذاری تقریبا تخمدان سمت چپم یکم احساس سنگینی دارم و گهگاهی تیر میکشه بیشتر هم تخمدان سمت چپمه وکمرمم درد میکنه ولی دردش خیلی شدید نیست وقتی استراحت میکنم بهتر میشه دردش حس میکردم شاید باردار شدم چون بی بی چکم هاله مینداخت اما با دوروز تاخیر پریود شدم ولی همچنان بعداز پریود درد تخمدان وکمر رو دارم یبار بی بی چک زدم چون قطره چکانش گم شده بود مجبور شدم چندقطره بالیوان بریزم ولی سریع بی بی مثبت شد دوخط انداخت اما فرداش هرچی زدم منفی شد اما مدیکور همچنان هاله داره ودردها ادامه داره کسی بوده تا بحال اینجوری بوده باشه و چیکار کردین خوب شدین
شما هم بی بی چکاتون اینجوری بود؟اخه فقط یبار مثبت شد بعد برند مدیکور هاله میندازه برند های دیگه منفیه ولی یبار برند ویتروک مثبت شد ولی فرداش همون برند هاله داشت ...یعنی شماام پریود شدین بعد فهمیدین باردارین؟ یکمم تهوع دارم شدید نیست ولی حس میشه
سلام شما باردارشدین؟ چون من سه ماهه اقدامم هر ماه اینحوری میشم
اما وقتی که این پیام رو گذاشتم باردار نبودم من تیرماه باردار شدم و بی بی چک مدیکور روز ۳۲ پریودی هاله بود اول بعد روزای بعد بیشتر رنگ میگرفت ولی تااخر هاله موند و هیچوقت پررنگ نشد کامل و بی بی چک مارک ویورر هم باهاش تست کردم اونم هاله انداخت گفتم وقتی دوتا مارک انداخته احتمالا مثبته که یه هفته بعد آزمایش دادم مثبت بود انشالله قسمت شما وهمه چشم انتظارها باشه عزیزم
اما وقتی که این پیام رو گذاشتم باردار نبودم من تیرماه باردار شدم و بی بی چک مدیکور روز ۳۲ پریودی هال ...
به سلامتی مبارک باشه🥰
بعد چندماه اقدام باردارشدید؟
من الان ۳ماهه اقدامم از روز اول اقدام تا الان تخمدانام و رحمم خیلی تیر میکشن درد شدیدی دارم کشاله های رانم تیر میکشن پام انگار میگیره به هر کسی میگم میگن علائم بارداریه ولی بعدش پریود میشم
به سلامتی مبارک باشه🥰 بعد چندماه اقدام باردارشدید؟ من الان ۳ماهه اقدامم از روز اول اقدام تا الان ...
مرسی عزیزم انشالله قسمت شما بعد ۸ ماه اقدام من باردار شدم اصلا به علائم توجه نکن من ماهی که باردار شدم دقیقا علائمم مثل پریودی بود و هیچ فرقی نداشت منم دیگه مطمئن بودم باردار نیستم و دیگه بی بی چک نمیزدم ولی به اصرار دوستم تست زدم و مثبت بود