2777
2789

بابا چرا انقدر عادی سازی میکنید 

عروستوووونه هاااا زن پسرتون 

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ساله داداشم زن گرفته 

شماره زن داداشم رو ندارم 

کلا کاری به هیچکی ندارم 

الانم دارن میرن ترکیه من از بقیه شنیدم 

برامم یه صدم مهم نی خودم غرق مشکلاتم 

هر جایی ن خوش باشن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

میرم خونه اش و تنهایی و با زبون خوش میپرسم ازم ناراحته؟

اگه سوتفاهم بود حلش میکنم

اگرم اشتباهی کردم معذرت میخوام

اگرم دلیلی نداشت که قطعن خودش شرمنده میشه

این وسطم نمیزارم دختر و پدرشوهر و پسرم اصلن دخالت کنن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

مهم نیست چون آنقدر انرژی و توان ندارم که بخوام یه عمر پنت این و اون رو بکشم.بعدش هم اون قطع رابطه کرده.میزارم هر وقت دوست داشت باز وصل رابطه کنه.برو بابا آسوده باش 

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺

ولی خدایی هیچوقت فکرشو نمیکردم یه روزی مادرشوهر بشم😐🤣اصن بهم نمیاد چرا😂😂🤕

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

مهمه چون عروس هم عضوی از خانواده است اگه باهاش قطع رابطه کنی مجبوری قید داداشت رو هم بزنی

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی