الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
از اول راه شروع نکن آنقدر تنش ایجاد نکن خیلی راه با این آدم ها داری خانواده شوهر دوست و همسایت نیست بگی قیدش رو میزنم باهاشون آشتی کن زیاد رفت و آمد نکن
همیشه در حد یه سلام و علیک رابطه بزار نمیشه کامل جدا بشی ازشون که ..بدیایی که به من کردن به جریان دیگم نکردن ولی همیشه سلام میکنم خونشون نمیرم جوری که گله میکنن چرا نمیای خونمون
من دوساله قهرم هنوز اشتی نکردم پدرشوهرم ماه پیش مریض شد بستریش کردن عملم کرد همسرم اونجوری اشتی کرد ولی من نرفتم دیدنش دوست ندارم اشتی کنم ولی شاید عید برم اگه عمری بود
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی