2777
2789

من اصلا دلم نمیخواد اشتی کنم 

عقدم هستم 

بارها باعث دعوا و اختلاف شدن و تا مرز طلاق رفتیم جلو 

هیچکس نمیتونه از خونوادش جدا شه 

رگ و ریشه ادم خونوادشه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم بدنیا اومد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

همیشه در حد یه سلام و علیک رابطه بزار نمیشه کامل جدا بشی ازشون که ..بدیایی که به من کردن به جریان دیگم نکردن ولی همیشه سلام میکنم خونشون نمیرم جوری که گله میکنن چرا نمیای خونمون

من دوساله قهرم هنوز اشتی نکردم پدرشوهرم ماه پیش مریض شد  بستریش کردن عملم کرد همسرم اونجوری اشتی کرد ولی من نرفتم دیدنش دوست ندارم اشتی کنم ولی شاید عید برم اگه عمری بود

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

من اشتی نمیکنم شاید جلو همه حرف بزنم ولی تو تنهایی یه رویی نشون میدم ک کلا بفهمن تا چن سال اینده اشتی در کار نیس 😂😂😂

ولی از شانس من مادرشوهرم یجوری فرصت طلبه ک نگووووو کافیه بگی سلام خودش اشتی میکنه خود ب خود 🤣🤣🤣🤣🤣

🙏دعا کنین زودتر از مادرشوهرم جداشم🙏
عقد هستی چجور میخای تو عروسیت باشن آشتی کن  همیشه مخالف قهر بودم . ادم باید روابط رو کم کنه و ...

جایی اتفاقی ببینم احوال پرسی سرد میکنم حتما 

البته که پیش نیومده هنوز 

ولی وجودم استرس میگیره بهشون فکر میکنم 

حاضرم طلاق بگیرم ولی تو این خانواده نرم

من اشتی نمیکنم شاید جلو همه حرف بزنم ولی تو تنهایی یه رویی نشون میدم ک کلا بفهمن تا چن سال اینده اشت ...

چندوقته قهری ؟خونشون نمیری ؟ خونه فامیل میبینی چجوری برخورد میکنی ؟