mermor مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 1539 عنوان خانوما بیایین فوری خواهش 98 بازدید | 11 پست شوهرم یه سس مایونز بزرگ خریده که تو قفسه بوده تو یخچال نبوده، تولیدشم مال خرداده! منم باردارم میترسم خراب باشه، چیکارکنم بنظرتون؟ خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️ 1401/09/09 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرین_بانو_۲۳ عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 1934 منم یه بار گرفتم انگار بعد اینکه درش رو باز میکنی باید یخچال بزاری ولی حالا میخوای برا اطمینان تو نخور تاریخ انقضاش تا چندمه؟
_دخی_ عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 3341 اصلا مایونز خوب نیست برای باردار تخم مرغ داره برا همین زود فاسد میشه خیلی وقته مونده و تازه یخچالم نبوده اصلا ریسک نکن یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32534 سس تو فروشگاه نو یخچال نیست که. درش باز شده باشه باید بره یخچال . این که پلمپ کارخونست تو قفسه فروشگاه فاسد نمیشه دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نوستالوژی عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 10705 فکر نکنم خراب شده باشه . خب باز کن ببین رنگ و طعمش که عوض نشده؟ یا اب پس نداده ؟
هانی۱۳۷۶ha عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 951 تو یخچال نباشه خراب نمیشه که ولی برا اطمینان بده شوهرت بچشه ببینه طعمش عوض شده
مامانسولین عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 172 خب به انقضاش نگاکن..همه مغازه هاکه تویخچال نیس.ماخودمون داریم گذاشتیم توقفسه ن یخچال😕
mermor مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 1539 منم یه بار گرفتم انگار بعد اینکه درش رو باز میکنی باید یخچال بزاری ولی حالا میخوای برا اطمینان تو نخ ... تا بهمنه، منو باش منتظر موندم سس بیاره بزنم به الویه، گشنمه😓 خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
شیرین_بانو_۲۳ عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 1934 تا بهمنه، منو باش منتظر موندم سس بیاره بزنم به الویه، گشنمه😓 مارکش هر چی هست تو گوگل بزن مثلا روش نگهداری سس مایونز فلان مارک رو بسته ش هم ببین چیزی در این مورد نوشته یا نهچون من یه بار از سوپری پرسیدم که چرا تو یخچال نزاشتین گفت بعد باز شدن باید تو یخچال بزاریم
mermor مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 1539 مارکش هر چی هست تو گوگل بزن مثلا روش نگهداری سس مایونز فلان مارک رو بسته ش هم ببین چیزی در ای ... شوهرمم که دو قورت و نیمش باقیه!! برا اونو سس زدم خودش بخوره، والا خودم تاحالا هرچی سس گرفتم تو یخچال فروشگاه بوده،مجبورم برم پنیر بخورم 😒😒😒 خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
شیرین_بانو_۲۳ عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 1934 شوهرمم که دو قورت و نیمش باقیه!! برا اونو سس زدم خودش بخوره، والا خودم تاحالا هرچی سس گرفتم تو یخچال ... عزیزم عیب نداره فدای سرت فردا بخر مطمین یه ذره بزن به الویه بخور هوس کردی خودتو برا اینجور چیزا ناراحت نکن نون پنیرم خوبه😍
mermor مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 1539 عزیزم عیب نداره فدای سرت فردا بخر مطمین یه ذره بزن به الویه بخور هوس کردی خودتو برا اینجور چی ... قربونت مرسی عزیزم 😘 خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️