2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

136 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کسی جدیدا عکس رنگی رحم انداخته؟؟ خیلی درد داره؟؟؟ هزینه آزادشو اگه میدونید میگید بهم لطفا

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
من پارسال انجام دادم .آره خیلی درد داشت .اما هرکی یه چیزی میگفت بهم بستگی به تحملت داره 

هزینش چقدر شد عزیز؟ بعدش باردار شدین؟

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال انجام دادم تاجایی که یادم میاد 450 اینا شد درد داره ولی قابل تحمل هست انگار پریود شدی در حد چند ثانیه تا عکس بگیره اگه لوله هات سالم باشن دوبار میگیره تمام اگه احساس کنه نیاز هست مایع به لوله ها فشار بیاره ممکنه چند بار تکرار کنه حتما حتما حتما از شیاف دیکلوفناک استفاده کن و اینکه خوتون نترسون من یه هفته مونده به عکس عزا گرفته بودم ولی اون خانومه میگفت اونایی که اینترنت مطلب خوندن اونا بیشتر میترسن راستم میگفت 

عزیز دردانه ی خدا🌹
دردش واسه من مث درد پریودی بود یه چند دقیقه طول کشید و تمام البته قبلش مسکن واست تجویز میکنن

ولی من خیلی بیشتر از این حرفا درد داشتم .البته گفت چون یکم گرفتگی داشتی برای همون درد داشت .که گفت با همون برطرف شد

یادم نمیاد دقیق .ولی فکر کنم ۷۰۰ .۸۰۰ .اما دقیق یادم نیست .نه متاسفانه😭

مرسی گلم،ایشالا به زودی دامنت سبز میشه عزیز دلم یه کوچولوی سالم و صالح😘💋💗

من پارسال انجام دادم تاجایی که یادم میاد 450 اینا شد درد داره ولی قابل تحمل هست انگار پریود شدی در ح ...

اره واقعا ‌واسم شده کابوس☹

نترس من بعدش فهمیدم چقدر اون چند روز برا خودم جهنم کرده بودم 

مرسی گلم💋💗