2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی

155 بازدید | 10 پست

سلام مامان  های گل 

من یه پسر ۶ساله دارم کلاس اول هست وخیلی گریه میکنه واقعا سرهرچیزی گریه میکنه امشبم  معلمش پیام داد خیلی گریه میکنه حواستون بیشتر بهش باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ععععع چرا☹️☹️☹️

مشكلي تو خونه دارين روش مثلا تعثير گذاشته باشه؟؟

من دخترم ٦ سالشه كلاس اول خيلي خوب كنار امده تازه با اينكه كلي مشق ميدن بهشون

مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي

ای خواهر .من آنفولانزا گرفتم پسرم کلاس اولی رفته پیش مامانم .نمیدونم چی گفته که امامانم با حرفای بچه گریه کرده و زنگ به من که تو عقل درست وحسابی نداری واینا.اتقد از سرشب گریه کردم دوباره تب و لرز کردم

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
ععععع چرا☹️☹️☹️ مشكلي تو خونه دارين روش مثلا تعثير گذاشته باشه؟؟ من دخترم ٦ سالشه كلاس اول خيلي خو ...

نه خداروشکر هیچ مشکلی نداریم  نه تو خونه نه مالی که بگم تحت فشاره مشق مینویسه نوشتنش خوبه نمیدونم گریش برا چیه

نه خداروشکر هیچ مشکلی نداریم  نه تو خونه نه مالی که بگم تحت فشاره مشق مینویسه نوشتنش خوبه نمیدو ...

شايد استرس ميگرتش شايد محيط مدرسه خوب نيست 

شايد يكي تو كلاس اذيتش ميكنه 

مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي
ای خواهر .من آنفولانزا گرفتم پسرم کلاس اولی رفته پیش مامانم .نمیدونم چی گفته که امامانم با حرفای بچه ...

آخی چرا 

من پیش کسی هم نمیفرستمش خونه مادرم  دور هست مادرشوهر ایناهم دورن همش خونه هست این مشکل گفتیم بزرگتر بشه خوب میشه فرستادمش پیش دبستان تا اجتماعی تر بشه ولی تو مدرسه معلمش میگه خیلی گریه میکنه 

ان شاالله  زودتررخوب بشی خواهرم❤

شايد استرس ميگرتش شايد محيط مدرسه خوب نيست  شايد يكي تو كلاس اذيتش ميكنه

نمیدونم اگه اذیتش کنه  میگه بهم چند روز پیش‌معلمش گفت بیایین رفتم داشت گریه میکرد  مامان نرو روز اولم با کلی گریه رفت گفتم محیط جدیده خوب میشه الان از معلمش پرسیدم دلیل  گریه اش اونجا چیه ببرم پیش مشاور