2777
2789
عنوان

۳۵ هفتم بنظرتون ساک بچه رو ببندم💋

492 بازدید | 50 پست

جیگرا بنظرتون زوده یا نه 

وایسادم این سونو آخرو برم بعد که تاریخ زایمان دقیق مشخص شد ببندم 

بعدم تقریبا میدونم چی بزارم فقط اینکه علاوه بر سرهمی که بعد زایمان تنش میکنن لباس دیگم میخاد؟ 

خودم چی میخاد لباس ببرم؟

خوراکی لازمه ببرم 

بیمارستانم دولتیه گمون نکنم چیزی بدن 

خلاصه اگه چیزی میدونین که فک میکنین لازمه ببرم بهم بگین💋

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااایییی کاش زود تیر برسه منم ببندم

انشالله انقد زود میگذره که به خودت میایی میبینی روتخت زاییمانی😃

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

منم ۳۶ هفته ام، هفته پیش جمع کردم ساکمو 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

ن ببند ب سلامتی  

ابمیوه ببر 

پنج شش تا پوشکم میخاد  

منم دورهمی بردم تنش کردن 

دیگ یه پتو  کلاه دارا  

دیگ اگ سرده یه پتو دیگم ببر و کلاه و دست کش 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی