2777
2789

با خواهرم دعوام شد رفتم خونه داییم...یه پیامک پر از فحش نوشتم اومدم بفرستم دستم خورد اشتباهی رفت برای بابام...😲😲😲😲 بابام به خواهرم خیلی حساسه حتی نمی تونم بگم این فحشا رو به اون دادم... مطمئنم هرجای دنیا باشم بابام پیدام می‌کنه

.این یعنی مرگ قطعی یک آدم 😅

به نظرتون بابام میاد اینجا پیدام کنه؟... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیامو تا نبینم نمیتونم نظر قطعی بدم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

وای منم یه بارتونامزدی میخاستم برانامزدم پیام بفرستم براداداشم فرستادم تاچندمدت فقط خودمو قایم میکردم ازخجالت

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
اَی شیطووون معلومه همیشه خرابکاری هاتو مینداختی گردن بقیه 😂😂😂 

گردن بقیه نه تقریبا خانم ولی سعی میکردم مثل اولش رو همدیگه بزارم که وقتی یکی دیگه بهش دست زد خراب بشه و همه بندازن گردن اون

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)