2777
2789

من یه مدل قیافه خاصی رو دوست ندارم ترکیب صورت باید خوب باشه تا بنظرم خوشگل بیاد

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه بنفش   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

دختری ک واقعا ازنظر قیافه خوشگل باشه،اندام عالی،اخلاق عالی،پرشوروهیجان

فوضول نباشه،چوقولی نکنه.کم خرج باشه،هرکی روسرش ر..... د .هیچی نگه.صداش درنیاد

اره دنیا اینجوریاس،تجربه بود ک گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عکس بده ببینیم قشنگی یا نه😅

لعنتییی 😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

من قبلا خیلی خوشگل بودم خیلیییییییی زیاد هرجا میرفتم همه تعریف میکردن ازم ولی تازگیا خیلی کمتر ازم تعریف میکنن احساس بدی دارم دوست دارم بازم مثل قبل بشم

میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید 

دختری ک واقعا ازنظر قیافه خوشگل باشه،اندام عالی،اخلاق عالی،پرشوروهیجان فوضول نباشه،چوقولی نکنه.کم خ ...

کدو زرنگ تعلیق شد؟ صداش کنم دیگه نمیاد؟ 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

ب نظرم دختری ک بدون لنز یا با چشای مشکی و موهای مشکی و رنگکه نشده ش و ارایش ملایم و کم، بازم خوشگل و جذاب بود،اون هنره وگرنه با رنگ و لنز و آرایش انچنانی .پیر زنا و زشت ترین آدما هم دلبر ترین میشن