2777
2789

سلام خانوما 

دم خونمون وانتی لوازم برقی میاره اقساطی میده 

آدم قابل اعتمادی هست 

خرد کن برقی صبح ازش خریدم مارک یونیک مکس۱ میلیون و۴٠٠تومن که۳٠٠دادم بقیش موند

الان تو دی جی کالا و باسلام دیدم قیمت ۷۷٠و۶۲٠اینا بود حدودا. قیمتش با پولی که من خریدم خیلی فرقشه

خردکنی خودم و ببرم پس بدم به نظرتون؟ دو دل شدم اصلا

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچند من اقساطی هرهفته یا دوهفته یبار میبرم میدم ولی خیلی گرون شد😒

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
شاید قسطی میده میکشه روش

اره میکشن روش ولی دیگه انقد؟  600-700 کشیده روش

خب تا شما قسط هارو بدی شاید اون وسیله گرون شه واسه اونم نمیصرفه منطقیه که بکشه روش

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤
قسطی میکشن روش دیگه برای رضای خدا که قسطی نمیدن😐☺

اون که اره ولی دیگه فکر نمیکردم انقد قیمتش و زیاد بگه 

بنظرت ببرم پس بدم؟ 

منم خیلی دوس دارم لوازم قسطی بخرم ولی وقی تفاوتش میبینم پشیمون میشم پیش خودم حساب کتاب میکنم ک چند ماه و چند روز جمع کنم میتونم بخرم بعد کلا کنسل میشع

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

عکسشو گذاشتم