2777
2789
عنوان

خوب شدن یهویی پوستم

239 بازدید | 11 پست

بچه ها من از نوجوانی پوست خوبی داشتم نه جوش نه جای جوش نه چیزی 

تا زمانی که خیلی لاغر کنم هم خوب بودم بعد اون جوشهای زیر پوستی خیلی بدی میزدم و متناوب خوب و بد میشد پوستم 

تا اینکه اخیرا با یه گردو یا خرما یا گرمی جوشهای بزرگ دردناک میزدم بخصوص رو گوشت گونه 

به طوری که قابل شارژ شده بودن   یعنی خالی میشدن خوب میشدن دفعه بعد همون جا پر میشد میومد بالا

تا اینکه اخیرا که مریض شدم  و خوب نمی‌شدم دو سری ۶ تایی قرص آزیترو خوردم

از بعد اون صورتم عالی شده دوماهه هیچ جوشی نمیزنم و اصلا پنکیک و کرم پودر هم لازم نداره پوستم 

اون روز یکم پنکیک زدم

همکارم گفت پنکیکت چیه انقدر مخملیه درحالیکه همونو قبلا میزدم شبیه بستنی مگنوم میشدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بی محلی به پوست

بش برسی انواع و اقسام محصولات بزنی داغون میشه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

منم خیلی چوش میزدم دقیقا به اون بزرگی هایی که گفتی ازتنبلی تخمدان بود مجردی دکترغدد دارو داد بهترشدن ولی خوب نه بعد برا بارداری پیازدرمانی کردم جوش هام رفت ۳ ساله الان هرازگاهی یکی دوتا خیلی کوچولو میزنم