2777
2789
عنوان

چه جوانبی رو باید بررسی کنم

70 بازدید | 5 پست

سلام وقت همگی بخیر

من با یک نفر آشنا هستم، خیلی وقته 

دیگه همه جا میگم نامزدمه ولی هنوز رسمی نشده

این هفته میان برای خواستگاری

میخواستم بدونم دقیقا قبل از ازدواج باید چه جوانبی رو بررسی کنم

چه چیزهایی مهمه

لطفا کمکم کنید

همه جوانب 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهنگ خانوادشون

روابط اعضای خانوادشون با هم 

ببین تو خونشون حرف کی حرف آخره اون آدم اخلاقش چطوره

چقدر به خانم های خانوادشون احترام میذارن 

اهل زرنگ بازی یا کنایه زدن هستن یا نه

از لححاظ سیاسی و مذهبی و موقعیت اجتماعی هم سطح هستین یا نه

با موقعیت اقتصادی هم کنار میاین یا نه

روابط خانوادشون با فامیلاشون چطوری مثلا با تعداد زیادی از فامیل قهر و قطع رابط هستن یا نه

آیا زیادی از خودشون تعریف میکنن یا حق به جانبن؟

راجع به عروس و داماد دیگشون با احترام حرف میزنن؟

با سر و وضع مرتب و و دست پر و سر وقت میان یا همینطوری باری به هر جهتن

از همسایه هاشون حتما تحقیق کنید از محل کار اعضای خانواده و خواستگارتون که آیا آدم های آبرو داری هستن؟(آدم بی آبرو هیچی برا از دست دادن نداره) آیا خوشنام هستن ؟ دشمن دار هستن ؟ دعوایی هستن ؟ پر سرو صدا و پرماجرا هستن؟ مردم دار هستن؟ و...

دوست و رفیق های خواستگارت و بشناس و ببین چه تیپ آدم هایی هستن چون در دراز مدت آدم شبیه دوستاش میشه 

چقدر وقت برا دوستاش میذاره چقدر برا خانواده؟ (آدم رفیق باز پیرت میکنه)

آیا مسئولیت پذیره یا همش درحای پیچوندن وظایفش در برابر بقیه هست(آدم بی مسئولیت هم پیرت میکنه)

حالا فعلا همینا یادم بود