2777
2789
به خودت تبریک بگو  تو داری عشقو تجربه میکنی  منم مثل تو ام از در میره کلافه میشم تا بیاد ...

نه عزیزم خیلی عذاب آوره

منم اونجوری بودم واقعا عذاب میکشیدم

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با این رفتارت خودت باعث میشی شوهرت به مرور علاقه اش بهت از بین بره. باید برا خودت سرگرمی پیدا کنی با خانم های فامیلتون دوس شو سرگرم کارای دیگه شو که بدونه برا خودت وقت میزاری

خب تا وقتی که میگی نمیتونم برم بیرون چون (اقامون) نمیذاره وضع همینه

نه اینو با لحن بد گفتم . چون تو خانواده مون اینجوری میگن مگه نه من خودم فمینستم فقط دیگه نمیزارن ادامه بدم

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
نه عزیزم خیلی عذاب آوره منم اونجوری بودم واقعا عذاب میکشیدم

ولی من عذاب نمیکشم بیشتر انگیزه دارم و میتونم خیلی مسایلو که الان موجوده واسه اکثریت تحمل کنم 

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️
چیکار کردی خوب شدی؟میخوام توجه نکنم اینقدر بهش اینقدر به سازش نرقصم خیلی داره پرو میشه ولی دلم نمیزا ...

عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم تا چند وقت پیش

حالا ما نامزد هستیم

گوشیش رو خاموش میکنه من دنیا رو سرم خراب میشه اونقدر نگرانش میشم و اونقدر وابسته ش هستم

هر حرفی میشه از این پیگیری و نگرانی من سواستفاده میکنه و دقیقا دست رو ضعف من میذاره 

دیگه اونقدر وابسته ش بودم که خودم اذیت میشدم و کلافه

ولی تصمیم گرفتم دیگه به خودم اهمیت بدم و وابسته خودم باشم 

دقیقا از اون روزی که این تصمیم رو گرفتم شدیدا افتاده دنبالم

بنظرم خیلی متعادل رفتار کن و به خودت برس بذار اون بیوفته دنبالت

من تاپیک گذاشتم اینجا و همه خانوما نوشتن مردا دنبال کسی میرن که خیلی آویزونش نباشه

دیدم دقیقا اینجوریه

بهش محبت میکنم ولی وابستگیم رو کم کردم کلا

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

منم مثل شما بودم و اذیت میشدم بهترین راه حل این بود که نسبت به این کاراش بی اهمیت شدم و دیگه نه دعوا کردم نه قهر هر وقت میرفت حتی زنگم بهش نمیزدم وقتی دید اینجوری شدم دیگه خودش گزاشت کنار  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

من فهمیدم ک درک کردنوفقط کسایی بلدن ک تاحال اصن هیچ جادرک نشدن 

ولی صدبرابر همیشه دیگری روحسابی درک کردن ومتاسفانه جواب خوبی بدیست تا ابد!!!!!

متولد اسفند ❤👌کاربر آقا.کاربرآقا...این زندگی پرشده ازآدمای دروغگوئی ک از دروغ متنفرن،صداقت نشانه مردانگیست ""  روانشناسی 

حالا شوهر من گییییر سه پیچ میگه برو بیا کلاس ثبت نام کن خودت و مشغول کن یه چیزی یاد بگیر یه شغلی داشته باش

نمیدونم کدومش عادیه شوهر نی نی سایتی ها یا شوهر من

خدایا شکرت🤲🍃
ولی من عذاب نمیکشم بیشتر انگیزه دارم و میتونم خیلی مسایلو که الان موجوده واسه اکثریت تحمل کنم 

خیلی خوبه اینجوری که اذیت نمیشی

من کلا کلافه شده بودم از دست خودم

ولی اسی ۴ روز تو هفته مجردی بی انصافیه پس تو چی 

کاش تو هم واسه خودت برنامه ریزی کنی عزیزم وگرنه اذیت میشی

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️