2777
2789

من امروز سونو دادم فولیکول ۱۸ داشتم.البته من لتروزل و متفورمین و اینوفولیک خوردن.دکتر بهم گفت آمپول نزن .ایا ب نظرتون این فولیکول خودش آزاد میشه میترسم آزاد نشه. ،؟

دکتر بهتر میدونه روز چندمته که ۱۸ ؟ 

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز ۱۲

خب چون روزی ۲ میل رشد میکنه تا ازاد بشه روز ۱۴

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️

بله ممکنه خودش آزاد شه

منم عموما روز دوازدهمم فولیکولم حدود ۱۸ بود(لتروزول میخوردم). بعضی ماه ها آمپول میزدم بعضی ماه ها بیخیال میشدم. ماهی که باردار شدم آمپول نزده بودم خودش شکرخدا آزاد شده بود. البته من چندبار سونو داده بودم فهمیده بودم تبدیل به کیست نمیشه.

ان شاءالله بزودی مامان شی دوست عزیز

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
عالیه ولی فکر کنم نرمالش یه دو سه تایی باید بالاتر بشمن پنج بودن با همینایی که گفتی رفت بالا باردار ...

گلم‌میشه بگی  چپ و راست هر کدوم  ۱ فولی  ۲۲ میلی  ده روز قبل از پریود دیده بشه   

ایا واسه بارداری خوبه ؟؟ 

ممکنه تا روز پریود  تعداد افزایش پیدا کنه ؟

کی باید برم سونو ک تعداد فولی ها مشخص باشن؟

گلم‌میشه بگی  چپ و راست هر کدوم  ۱ فولی  ۲۲ میلی  ده روز قبل از پریود دیده بشه & ...

اگه اشتباه نکنم بین ۱۹ تا ۲۲ نرمالشه

تخمک فقط بین ۱۱ تا ۱۳ روز بعد پریودی اتفاق میفته هر ماه یکی آزاد میکنی

اینجوری نیست هر روز داشته باشی

اگه خوب بود و با اسپرم چی شدن میشه بچه

اگرم کم بود حتی اگه اسپرمم عالی باشه باردار نمیشی

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

گلم‌میشه بگی  چپ و راست هر کدوم  ۱ فولی  ۲۲ میلی  ده روز قبل از پریود دیده بشه & ...

اگه پریودات منظمه بهتره حدود وسط سیکلت بری(مثلا یکی دو روز قبلش)

مثلا من سیکلم ۲۸ روزه بود روز ۱۲ میرفتم سونو

میتونی از کیت تخمک گذاری هم استفاده کنی. از دکترتم‌ راهنمایی بخوای بهتره

و اینکه هر تخمدان عموما در هر ماه ، یه دونه فولیکول بالغ رو داره‌ گاها بشه دو تا. فولیکول زیاد تولید میکنن ها اما بالغ(یعنی فولیکول با سایز مناسب برای بارداری) همون یکی دو تا هست

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم