من امروز سونو دادم فولیکول ۱۸ داشتم.البته من لتروزل و متفورمین و اینوفولیک خوردن.دکتر بهم گفت آمپول نزن .ایا ب نظرتون این فولیکول خودش آزاد میشه میترسم آزاد نشه. ،؟
دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ... فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️
دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ... فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️
منم عموما روز دوازدهمم فولیکولم حدود ۱۸ بود(لتروزول میخوردم). بعضی ماه ها آمپول میزدم بعضی ماه ها بیخیال میشدم. ماهی که باردار شدم آمپول نزده بودم خودش شکرخدا آزاد شده بود. البته من چندبار سونو داده بودم فهمیده بودم تبدیل به کیست نمیشه.
ان شاءالله بزودی مامان شی دوست عزیز
برای سلامتی و فرج امام زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
گلممیشه بگی چپ و راست هر کدوم ۱ فولی ۲۲ میلی ده روز قبل از پریود دیده بشه & ...
اگه پریودات منظمه بهتره حدود وسط سیکلت بری(مثلا یکی دو روز قبلش)
مثلا من سیکلم ۲۸ روزه بود روز ۱۲ میرفتم سونو
میتونی از کیت تخمک گذاری هم استفاده کنی. از دکترتم راهنمایی بخوای بهتره
و اینکه هر تخمدان عموما در هر ماه ، یه دونه فولیکول بالغ رو داره گاها بشه دو تا. فولیکول زیاد تولید میکنن ها اما بالغ(یعنی فولیکول با سایز مناسب برای بارداری) همون یکی دو تا هست
برای سلامتی و فرج امام زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم