2777
2789
عنوان

دارم پسرمو از پوشک میگیرم کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن که تا تمام خونتو جیشی نکنه یاد نمیگیره واسه من که میرفت رو مبلا جیش میکرد بهش میگفتم چرا اینک ...

ای جانم عزیزم 

نه دستشویی رفتن و دوس داره اما بند نمیشه که شیر و باز میکنه به همه جا دست میزنه سرویس میکنه قشنگ تا جیش کنه 😂

پسر من جیش داشته باشه میگه وقتی باز بزارمش ولی پی پی رو میکنه تو شلوارش اصلا نمیگه منم راهنمایی کنید ...

باید متوجه شی تایم پی پیش کی ببرش دستشویی بگو مثلا زور بزن پی پی کن 

باید قلقش دستت بیاد تا عادت کنه که اونم باید بره دستشویی یا به قول دوستان جایزه و این چیزا بگیر 

چند وقتش بود اون موقع که میگرفتی؟

من پی پی رو از حدود ۱۴ ماهگی بهم میگفت میبردمش ولی جیشو از حدود ۱۸ماه سعی کردم که خیلی زود بود دقیقا از تولد دوسالگیش دیگه راحت شدم جیششو گفت بهم خداروشکر 

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

روانشناس کودکا میگن اگه شبا جیش میکنه یعنی هنوز آمادگی نداره. منم یه ماهی هست پسرمو از پوشک گرفتم الان جیشش رو کامل میگه ولی پی پیش رو یکی در میون میگه. ۲۵ ماهشه

اوایل گوشیم کوک کرده بودم هر نیم ساعت یادآوری میکرد میبردم سرویس ولی الان هر یکی دو ساعت یه بار میبره

ای جانم عزیزم  نه دستشویی رفتن و دوس داره اما بند نمیشه که شیر و باز میکنه به همه جا دست میزنه ...

من همسایم بهم یاد داد این روشو

یه شیشه اب معدنی بر میداشتم بچه که میخواست جیش کنه تو همون شومبولشو میذاشتم جیششو میکرد اینجوری کمتر اذیت میشد و بچه بیرون که بود واسه دسشویی لج نمیکرد وراحت بودم گاهی اوقات تو ماشین در حال حرکت داره جیش میکنه بعد کم کم الان که حدود ۳ سالشه خودش میره و راحت شدم  اینم یه ترفند یه😎

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
روانشناس کودکا میگن اگه شبا جیش میکنه یعنی هنوز آمادگی نداره. منم یه ماهی هست پسرمو از پوشک گرفتم ال ...

منم پسرم تو خواب جیش میکنه ولی دکترش گفت اول تو روز پوشکش نکن بعد شب چون استرس میگیره و عصبی میشه بنظرمم اینجوری بهتره چون خودشم کمتر اذیت میشه

باید متوجه شی تایم پی پیش کی ببرش دستشویی بگو مثلا زور بزن پی پی کن  باید قلقش دستت بیاد تا عا ...

صبح که بیدار میشه میبرم پیپی میکنه یعنی دیگه کلا پوشک نکنم ؟؟؟بعد اینکه شما توالت فرنگی کودک گرفتید یانه همینطوری میشینه؟پسر منم فقط واس آب بازی میره خودشو نجس میکنه باید کلا دوباره بشورمش هرسری😂🤦‍♀️

من پی پی رو از حدود ۱۴ ماهگی بهم میگفت میبردمش ولی جیشو از حدود ۱۸ماه سعی کردم که خیلی زود بود دقیقا ...

عزیزم حالا برای من برعکس جیشو میگه پیپی رو نه‌..حالا میدونی من چرا پرسیدم چند وقتش بود چون گفتی حرف میزد اخه پسر من ۲۲ دوماهشه جمله نمیگه فقط کلمه میگه نگران شدم😥

صبح که بیدار میشه میبرم پیپی میکنه یعنی دیگه کلا پوشک نکنم ؟؟؟بعد اینکه شما توالت فرنگی کودک گرفتید ...

نه اصلا پوشك نكن چون به هواي اونم شده باز ميكنه 

مثلا اگه تو شلوارش كرد بهش توضيح بده كه بايد بري دستشويي و كم كم عادت ميكنه 

اتفاقا اين سوال منم بود😁 توالت فرنگي داره ميگم بشين اينجا جيش كن ميگه نه آب بازي توشو آب ميريزه 😂بازي ميكنه