2777
2789
عنوان

دارم پسرمو از پوشک میگیرم کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 46 پست
عزیزم حالا برای من برعکس جیشو میگه پیپی رو نه‌..حالا میدونی من چرا پرسیدم چند وقتش بود چون گفتی حرف ...

عزيزم همه بچه ها كه مثل هم نيستن مقايسه نكن 

خيلي از بچه ها تو اين سن حتي كلمه هم نميگن 

عزيزم همه بچه ها كه مثل هم نيستن مقايسه نكن  خيلي از بچه ها تو اين سن حتي كلمه هم نميگن

اره میدونم ماهم همش تنهاییم پر رفت و آمد نیستیم که زود یاد بگیره شرایط هرکسی فرق داره دیگه پسر شما جمله میگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالا برای من برعکس جیشو میگه پیپی رو نه‌..حالا میدونی من چرا پرسیدم چند وقتش بود چون گفتی حرف ...

اصلا جای نگرانی نداره چنان حرف بزنن که یه دقیقه سکوت فراموشت بشه پسر من از دوسالگی قشنگ حرفاشو میفهموند  والان کاملا روون حرف میزنه صداهاشو ضبط کن نگه دار ببین چقد حال میده باورت نمیشه که این صداها مال همین بچه خودمونه من که کلی میخندم همش با صداهای قبلیش

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
اصلا جای نگرانی نداره چنان حرف بزنن که یه دقیقه سکوت فراموشت بشه پسر من از دوسالگی قشنگ حرفاشو میفهم ...

واقعا راست میگه بالاخره دیر و زود داره ولی یاد میگیرن دیگه مادره و هزار جور فکر  وخیال و نگرانی کاریش هم نمیشه کرد...من خودم فیلمای نوزادیاشو نگاه میکنم نسبت به الان میگم چجوری نخوردمش اون موقع🤤خیلی فرق کرده اون موقعم فکر نمیکردم راه بره کلمه هارو بگه حق با شماست 😊☺