2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه توضیح بدین یکم

کار منشی انلاین ۷ ساعت بصورت دوری باید انلاین باشی حقوق ثابت ۵تومن جذب نیرو دارم تا ده روز اینده

اگه سه نفر نیرو بیاری ک ۳ملیون اضافه حقوق دارین خودمم کمک میکنم جذب نیرو داشته باشی

ثبت نام از طریق لینک هست ک همون لینکی ک باهاش ثبت نام انجام میدی مشتری از اون طریق باهاتون دز ارتباط هست و اینک شما پاسخگوی مشتری میشد جای ایراد داشتین نتونستین چی بگین ما راهنمایی میکنیم

منشی انلاین یکی میخاد یه چیزی بخره شما شماره کارت بهشون میدید وراهنمایشون میکنید ک برا فلان شهرمثلا کرمانشاه ارسال دارین یا خیر

((وظیفه منشی چیست))

پاسخگویی به مشتری اگه خاست چیزی خریداری کنه با لینک شما شماره کارت به مشتری میدهید و لیست سوال های مشتری ک ممکنه از شما بپرسه بعداز ثبت نام دراختیار شما قرار میگیرد

سوال اگه مشتری چیزی خریداری کند یا نکند ما حقوقمان را دریافت میکنیم بله چونکه کار ما پورسانتی نیست و ۵ملیون شما ثابت است

نگران نباشید اموزش های کامل ب شماداده خواهد شد کاربسیارساده میباشد بدون نیاز به مهارت خاصی

موسسه فاطر نگین ایرانیان

(ادرس کرج عظیمیه ۴۵متری کاج 

بلوار بسیج پلاک ۱۷۹ واحد ۷طبقه ی چهارم)

کارش چیه حقوقش چطوره و چند ساعته؟

کار منشی انلاین ۷ ساعت بصورت دوری باید انلاین باشی حقوق ثابت ۵تومن جذب نیرو دارم تا ده روز اینده
اگه سه نفر نیرو بیاری ک ۳ملیون اضافه حقوق دارین خودمم کمک میکنم جذب نیرو داشته باشی
ثبت نام از طریق لینک هست ک همون لینکی ک باهاش ثبت نام انجام میدی مشتری از اون طریق باهاتون دز ارتباط هست و اینک شما پاسخگوی مشتری میشد جای ایراد داشتین نتونستین چی بگین ما راهنمایی میکنیم
منشی انلاین  یکی میخاد یه چیزی بخره شما شماره کارت بهشون میدید وراهنمایشون میکنید ک برا فلان شهرمثلا کرمانشاه ارسال دارین یا خیر
((وظیفه منشی چیست))

پاسخگویی به مشتری اگه خاست چیزی خریداری کنه با لینک شما شماره کارت به مشتری میدهید و لیست سوال های مشتری ک ممکنه از شما بپرسه بعداز ثبت نام دراختیار شما قرار میگیرد
سوال اگه مشتری چیزی خریداری کند یا نکند ما حقوقمان را دریافت میکنیم بله چونکه کار ما پورسانتی نیست و ۵ملیون شما ثابت است
نگران نباشید اموزش های کامل ب شماداده خواهد شد کاربسیارساده میباشد بدون نیاز به مهارت خاصی
موسسه فاطر نگین ایرانیان

احیانا کارتون این نیست که باید تبلیغ کنیم و نیرو جذب کنیم؟

منشی انلاین  یکی میخاد یه چیزی بخره شما شماره کارت بهشون میدید وراهنمایشون میکنید ک برا فلان شهرمثلا کرمانشاه ارسال دارین یا خیر
((وظیفه منشی چیست))

موسسه فاطر نگین ایرانیان

کار منشی انلاین ۷ ساعت بصورت دوری باید انلاین باشی حقوق ثابت ۵تومن جذب نیرو دارم تا ده روز اینده اگه ...

بای ثبت نام باید چکارکرد

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...