2777
2789
عنوان

تبریک روز سینگلها و دردسر هایش

118 بازدید | 15 پست

سلام 

ماجرا از این قراره که من با یکی از پسراری دانشگاه که رشته اش هم متفاوته با من صرفا درباره ی دانشگاه و درس و اینده شغلی و  محل کارش و اینجور چیزها صحبت میکردیم .

و این چت کردن فقط وفقط دور همین مسائل میچرخید  و تازه یکم با هم راحت تر حرف میزدیم مثلا ضمایر جمع تبدیل شده بود به ضمایر مفرد تازه .

روز سینگل ها من واسش یه تبریک با مزه کارتونی فرستادم و گفتم روزمون مبارک  .و اینم میدونم که سینگله 

الان از اون روز به بعد یه مدلی شده . حس میکنم ناراحته و اینم میدونم که کارش زیاده ولی قبلا هم همینطوری بود اما با هم حرف میزدیم 

از طرفی یه پیام ساده و یه حال و احوال مگه چقدر زمان میبره 

هی میخوام بپرسم ازش که اتفاقی افتاده اما نمیدونم چجوری باید بیانش کنم . فوق العاده ادم مهربون و مودبه خیلی زیاد و دوست خیلی خوبیه دوست ندارم ازم دلخور باشه یا یه جور به غیر از دوست معمولی بینتم 

چیکار کنم حالا پیام بدم ؟ندم؟ چی بگم اصلا بهش ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همچین اش دهن سوزیم نیست که بخوام نظر بهش داشته باشم😂 بعد من کلا اهل این روابط نیستم اخه

تو از دیدگاه خودت میبینی اونم دیدگاه خودش 

شایدم من دارم اشتباه میکنم 

اما کلا پیگیر نشو چیز مهمی نیس بابا 

این ماه تولد دوسالگی کاربری سابقمه 
اخه خیلی ادم دانا اهل تفکر و با شعوریه . راهنمایی های خوبی هم داره . ادن یه دوست اینجوری لازم داره ...

من چون هیچکس باهام نمیتونه دوست معمولی باشه🤦‍♀️این گونه دوست معمولی پسر نداشتم نمیدونم.

کلا خودت و درگیر کسی نکن آخر میبینی ارزش نداشته.

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱