2777
2789
عنوان

دیشب خونه مادرشوهرم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 120 پست
😐😐😐مسخره میکنی؟؟؟؟؟ ب خدا دنیا ارزش اینو نداره ک بدباشیم یابدی کنیم امضامو بخون حالا ماازاین ط ...

حتما کاری بهت نداشته بعد ۷۰سالشه خودشم بخادحوصله اینکارارو نداره سرش تو زندگی خودش بوده

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
وقتی مادرشوهر شما فرشته هست مال همه فرشته نیست مال بعضی ها مخصوصا خودم شیطانه من که حلالش نمیکنم وحت ...

عزیزم درک میکنم 

منم ازاین حرصم میگیره چرا مادرشوهرخوب من بایداین بلاسرش بیاد ولی مثلا مادرشوهر شیطان صفت شماسالم باشه

چرا آدمای بداینجوری نمیشن

ب خدا مادرشوهرم ازاون زنای مهربون اصلااااااا غیبت کسی رو نمیکرد ی رکعت نمازش فک نمیکنم قضاشده باشه روزه هاشو کاملا میگرفت حتی با70سال سن ی پیرزن تمیز ومرتب

وااای خدا

اصلا دو س روزه آروم وقرار ندارم ب خاطرش

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مادرشوهر شما فرشته هست مال همه فرشته نیست مال بعضی ها مخصوصا خودم شیطانه من که حلالش نمیکنم وحت ...

ماها شانس از فامیل شوهر نداشتیم خواهرررر

خیرشون که به ما نمیرسه ولی برا فضولی و دخالت نفر اولن خدا از آدمایی که تو زندگی بقیه دخالت میکنن نگذره الهی 

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

مادرشوهرمن ۴۵سالشه بعد یبار بهم گفت  رفته بود مدرسه دنباله برادرشوهرم بعدش شوهرم میاد دنبالشون میگه همه زنامیگفتن دوس پسرته اونم گفته نه پسرمه

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
عزیزم درک میکنم  منم ازاین حرصم میگیره چرا مادرشوهرخوب من بایداین بلاسرش بیاد ولی مثلا مادرشوه ...

خدا زودتر شفاشو بده عزیزم اره جالب اینجاس همچین آدم های مهربونی پشت پناه هم ندارن ولی این شیطان صفت ها بچه ها شوهراشون میمیرن براشپن

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
مادرشوهرمن ۴۵سالشه بعد یبار بهم گفت  رفته بود مدرسه دنباله برادرشوهرم بعدش شوهرم میاد دنبالشون ...

گفتن بهت نمیخوره همچین پسری داشته باشی

حتما کاری بهت نداشته بعد ۷۰سالشه خودشم بخادحوصله اینکارارو نداره سرش تو زندگی خودش بوده

من13ساله ازدواج کردم نمیگم کاری باهام نداشته چرا بلاخره ی جاهایی اذیتم میکردن اشکمم کم نیومده اون اوایل

ولی خدایی صفات خوبش بیشترازصفات بدش بود

من دارم اینو میگم ک اصلا حقش نبود این بلاسرش بیاد

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

ماها شانس از فامیل شوهر نداشتیم خواهرررر خیرشون که به ما نمیرسه ولی برا فضولی و دخالت نفر اولن خدا ...

اره والا من که حلالش نمیکنم هرچقدر هم بیاد بگه ببخشید نمیبخشم مادرشوهر توام خیلی اذیتت کرده؟

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
عزیزم درک میکنم  منم ازاین حرصم میگیره چرا مادرشوهرخوب من بایداین بلاسرش بیاد ولی مثلا مادرشوه ...

نمیدونم چرا زندگی بر مدار آدمای بد میچرخه و بر وفق مراد اوناس جدیدن واقعا نمیفهمم .

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
گفتن بهت نمیخوره همچین پسری داشته باشی

میگفتی واه واه فهمیدیم خیلی خوشگلی😂

خدا زودتر شفاشو بده عزیزم اره جالب اینجاس همچین آدم های مهربونی پشت پناه هم ندارن ولی این شیطان صفت ...

مرسی عزیزدلم براش دعا کن❤❤

آره واقعا همینه ن شوهرش هواشو داشت ن دوتاپسراش

من ودختراشم ک کاری ازمون برنمیومد

حالا بیاببین این مادرشوهرای حسود ودوب هم زن چ جوری همه براشون میمیرن😐

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

خدا زودتر شفاشو بده عزیزم اره جالب اینجاس همچین آدم های مهربونی پشت پناه هم ندارن ولی این شیطان صفت ...

اره دقیقن

اره والا من که حلالش نمیکنم هرچقدر هم بیاد بگه ببخشید نمیبخشم مادرشوهر توام خیلی اذیتت کرده؟

آره عزیزم،خیلیییی.اونم سر چیزای بیخود.

اینقد ازش کینه دارم که حتی نمیخوام ببینمش ولی تو دارم متاسفانه خیلی اذیت بشم از دست کاراش اونم خیلیا بی جرو بحث قطع تماس و ارتباط میکنم فقط به شوهرم میگم اونم بهم حق میده ولی به خونواده ش چه خواهر یا مادرش هیچی نمیگه

مرسی عزیزدلم براش دعا کن❤❤ آره واقعا همینه ن شوهرش هواشو داشت ن دوتاپسراش من ودختراشم ک کاری از ...

ایشالا خدا شفاش بده عزیزم