2777
2789

اینایی ک میگن طب اسلامی جواب میده و پولیپ و از بین میبره قطعی

برای من میگن خونریزی های مکرر روهم درمان میکنه واقعا راسته

چون من دکترم گفته باید هیسترو بشی و کورتاژ

نمونه بفرستممم برا پاتولوژی ببنیم چیز بدی نباشه

اون پولیپ یک سانتی رو هم بردارم با هیسترو

خیلی هم کوچیک هست

سونو میگفت خونریزی ها از این نمیتونه باشه

ولی دکتر زنانم میگفت پس از چیه دیگه

هم کورتاژت میکنم هم هیسترو

میخواستم ببینم این ک طب اسلامی میگه جواب میگیری صد در صد واقعا درسته

ینی بدون هیچ جراحی

کسی بوده مثل من

ک جواب بگیره

تعداد رای : 5
نظرسنجی
اره من درمان شدم با طب سنتی
2
40%
اینا همش علکی هست
1
20%
فقط با جراحی
1
20%
هیچکدام
1
20%

سلام عزیزم. زنداداشم چند ساله پولیپ داشت سه بار رفته بود سونو و دکترگفته بود یاید عمل شه. و با دارو درمان نمیشه. ولی با همین تازگیا داروی دکتر داوود منیری طب سنتی  رو استفاده کرد و چن روز پیش رفت سونوگرافی و گفته اصلا پولیپ نداری. واقعا خودمون تعجب کردیم. منم باورم نمیشد درمان شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. زنداداشم چند ساله پولیپ داشت سه بار رفته بود سونو و دکترگفته بود یاید عمل شه. و با دارو ...

چه علایمی از پولیپ داشت؟؟؟؟

نمیدونی چی استفاده کرده؟؟؟

اخه این همه داروی شیمیایی من خوردم با همش لکه بینی و خونریزی داشتم چطور آدم ممکنه با طب سنتی یا اسلامی خب شه 

سلام عزیزم. زنداداشم چند ساله پولیپ داشت سه بار رفته بود سونو و دکترگفته بود یاید عمل شه. و با دارو ...

دارو چی استفاده میکرد؟؟ این دکتر ک میگن کجاس؟؟

چه علایمی از پولیپ داشت ک درمان شد؟؟؟

چه علایمی از پولیپ داشت؟؟؟؟ نمیدونی چی استفاده کرده؟؟؟ اخه این همه داروی شیمیایی من خوردم با همش ل ...

مام باورمون نمیشد. ولی زنداداشم گف یه امتحانی بکنم چون نمیخواست بره عمل. در حین استفاده میگف هربار ازم یه چیزایی میاد بیرون .مث ترشحات. من خیلی منتظر بودم ببینم جواب سونو چی بود. که چن روز پیش رفت و گفته که پولیپ کاملا از بین رفتع. منم اعتماد کردم دارو برا دخترم تهیه کردم

مام باورمون نمیشد. ولی زنداداشم گف یه امتحانی بکنم چون نمیخواست بره عمل. در حین استفاده میگف هربار ا ...

واقعاااا؟؟؟ پولیپ ش چن سانتی بود ؟؟ من ۱ سانت هم هست

خیلی سخت بود چیزایی ک استفاده میکرد

دارو چی استفاده میکرد؟؟ این دکتر ک میگن کجاس؟؟ چه علایمی از پولیپ داشت ک درمان شد؟؟؟

گاها تهران فروش حضوری دارن. ولی ما انلاین سفارش میدیم. توصیه میکنم حتما امتحان کنین.چون منم اصلااااا به طب سنتی اعتقاد نداشتم .بارها داروهای سنتی استفاده کردم و نتیجه ندیده بودم. ولی این واقعا نتیجه داد

ینی لخته خون؟؟؟؟ ازش بیرون میومده؟؟؟؟

من کلا از پولیپ هیچی نمیدونم. ولی زنداداشم ده سال پیش یبار عمل کرده بود و چن سال پیش دوباره پولیم داشت. و نمیخواست عمل بره. هی به تاخیر مینداخت. ولی اتفاقی از این دکتر داروشو خرید و درمان شد خداروشکر