2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثلا میخوام بگم دستت دردنکنه ممکنه یدفعه خوب نتونم بگم

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
استرس زیاد و خجالت این موضوع و بدترهم میکنه رو اعتماد بنفست کارکنی یکم بهترمیشه و ارومتررحرف بزنی

آره استرس که دارم ولی بعضی وقتا اینقدر رو خودم فشار میارم زبونم و فکم قفل میکنه

استرس زیاد و خجالت این موضوع و بدترهم میکنه رو اعتماد بنفست کارکنی یکم بهترمیشه و ارومتررحرف بزنی

ببخشید یه سوال راست میگن ورزش اعتمادبه نفس روبالامیبره ؟منم اعتماد به نفسم خیلی کمه

ببخشید یه سوال راست میگن ورزش اعتمادبه نفس روبالامیبره ؟منم اعتماد به نفسم خیلی کمه

کتاب خوندن زیاد یکی ازچیزاییه ک استرس و کم میکنه علتشم اینه وقتی اطلاعاتت زیاد باشه ترست ازینکه نکنه از دهنم یچیزی در بیاد غیر عرف باشه کم میشه ورزش کردن رقصیدن تو اینه حرف زدن 

آره ورزش که خوبه مثلا من خیلی می‌رقصم تو خونه وقتایی که بیکارم ولی کافیه برم جایی مخصوصا طرف شوهرم اصن تپش قلب دارم عرق میکنم آبریزش بینیم میگیره داااغ میشم خیلی بده

[QUOTE=261514931]فشار نیار خونواده شوهر ک استرس نداره ک بعدم چی میشه مگ؟سوتی هم بدی مگ دنیا ب اخر می ...

اهااااااا الان متوجه شدم ببین لکنت زبان طی سال ها کم کم بهتر میشه بعد اگر خودتم استرس اینارو کم کنی خیلی تاثیر داره روش من رفیقم قدیم خیلی لکنت داشت الان عالی شده خوب حرف میزنه استرستو کم کن مطالعه کن کتاب زیاد بخون فکرتو بازکن ارامشتو حفظ کن هرکاری کن فقط استرس نداشته باشی بعد موقع حرف زدن هول نشو اروم باارامش حرف بزن