2777
2789

نوزاد من 18روزس تقریبا از روز هف هش متوجه علایم رفلاکسش شدم بینیش کیپه خرخر میکنه سینشم فک کنم خس خس میکنه شیر موقع خوردن از گوشه لبش میریزه بیرون و تن تن شیر میپرید گلوش البته الان کم شده پریدنه... تو خواب انگار ی جی برمیگرده تو دهنش و مزه مزه میکنه اذیتش میکنه و خوابشو سبک و کم کرده همش بیقراره تو خواب دستشو رو صورت و بینیش میکشه، 🥺دکتر بردمش گف لبنیات حذف کن فلا دارویی نمیتونم بدم خیلی کوچیکه ی ماهگی بیارش شروع کنیم دارو 

فقط قطره کولکیز داد با ی قطره دیگه برا کولیک ک اسمش یادم نیس 😢ولی بچم کولیک نداره ک فلا😢

داده ک راحت بخوابه فک کنم

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخاستم بدونم چیا بخورم نخورم چون دیروز و پریروز لیمو شیرین خوردم فک کنم بخاطر اون یا ی چیز دیگه از ساعت سه ظهر تا سه شب بیقرار بود 

اینجا تو ی شهر غریب دس تنها بی تجربه موندم، 😭😭

تشک مخصوص رفلاکس هست اگر میتونید بخرید حالت شیب دارن....

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓

داروهاشو مرتب بهش بده. بعد ازشیردهی حتما آروغشو بگیر. زیر بالاتنش هم بلند باشه حالت نیمه نشسته بخوابونش

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
حتما فقط تو بغل شیر بهش بده طوری که سرش بالاتر از سطح بدنش باشه .بالشتش بلند تر باشه که موقع خواب سر ...

صب تا شب تو بغلم شیر میدم تمام 24ساعت درحال نشستنم دیگه پاهامم قفل شده 😢سرشم تا حدودی شیب دار گذاشتم ولی فرقی نمبکنه نمیدونم چرا😭میترسم رفلاکسش خیلی شدید باشه

فعلا تشک بچه رو شیب دار کن...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
میخاستم بدونم چیا بخورم نخورم چون دیروز و پریروز لیمو شیرین خوردم فک کنم بخاطر اون یا ی چیز دیگه از ...

بیقراری عصر از کولیک هست. مرکبات هم برای کولیک هم ریفلاکس بد هست.

کولیک ریفلاکس رو تشدید میکنه