2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین ماهی چندتا مهمونی میدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 40 پست
یبار فامیلای خودتو دعوت کن یبارم شوهرت  فامیلای درجه یک مثل مامان بابا خواهر برادر  همین ...

از طرف خودم فقط مامان بابام و بردار مجردم هست

خواهر ازدواج کرده باجناقا ارتباط مناسبی باهم ندارن 

خانواده شوهرم هم خیلی شلوغن شش تا خواهر دوتا داداش که اکثرا عروس و دادماد دارن

میخوام تک تک دعوت کنم که بتونم اشپزی کنم مثلا یه  بار عروس و پسر خ‌اهر شوهرم یه بار خواهر شوهرم و شوهرش این مدلی 

چون میترسم غذای سنگین بپزم

جدی سالی یبار اونا؟شوهرت نمیگه چیزی؟

بخدا همه باهم توی یه ساختمون زندگی میکنیم متاسفانه اصلا اهل مهمونی دادن نیستن من ۱۱ ساله ازدواج کردم سالای اول ازدواجم سه ماه یکبار دعوتشون میکردم ولی اونا اصلا ما رو دعوت نمیکردن منم دیگه مثل خودشون رفتار میکنم ،شوهرمم اصلا هیچی نمیگه تازه اون سالی یکبارم من دعوت میکنم از شوهرم باشه میگه دعوت نکن ،هفته ای دوبار میرم خونه پدرم ۳ ماه یکبار خونه پدر شوهرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از طرف خودم فقط مامان بابام و بردار مجردم هست خواهر ازدواج کرده باجناقا ارتباط مناسبی باهم ندارن&nb ...

اونطوری ک صرف نمیکنه واست تو این اوضاع گرونی...

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

میتونم بپرسم چی میپزی؟؟دسر این چیزا هم میذاری؟

بورانی اسفناج بورانی لبو بورانی بادمجان یه نوعشو درست میکنم 

سالاد فصل و سالاد کلم هردوشو درست میکنم 

دو مدل غذا 

ژله بستنی 

میوه هم ۴ مدل 

ینی کل رفتو امدا پنج شش بار کردی یا دعوتی هایه خاصو مفصل؟؟

نه دعوتیم هم معمولی

خانواده شوهرم اگه دستپخت بد از اب بیاد مسخره میکنن اوایل اصلا اعتماد بنفسش نداشتم  بعد باردار شدم بعدم دوسال کرونا اومد و درگیر تعویض خونه و ماشین شدیم

الان خداروشکر وضعمون نسبت به قبل بهتر شده مبخوام در حد دونفر سه نفر شروع کنم دعوت کنم که راه بیوفتم

والا اصلا وقت ندارم که بگیرم شاید سالی ۳ تا اونم چی بشه چون دوست هامون که رفتن همه خانواده فقط مونده که اون هم میبینمشون اکثرا چون غذا میدن و میان کمک برای بچه ها 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿