2777
2789
عنوان

كادو سر زايمان

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 28 پست

ما جشن ۱۰ روزه میگیریم همه پول میارن...

کاش من حریف بابای بچه بشم یه کادو ازش بگیرم تا یه جای خوب خواهرا و مامانش بسوزه🤣🤣🤣

دعا کنید موفق بشم🙏🙏

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی هر چی میخواد، من همسرم اونقدر گفتم که دستبند بهم داد، البته مامانش یه سرویس خریده بود که سر هر عید و اینا یه تیکش بهم دادن، دستبند مونده بود که وقتی بعد زایمان رفتم خونشون از طرف شوهرم بهم دادن، برادرام سکه طلا آوردن عمو و عمه هم کادویی و پول نقد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

سمت ما معمولا پول میدن

من بچه دومم هفته آینده بدنیا میاد.

به همه گفتم کسی کادو نگیره

شرایط اقتصادی الان خیلی داغووه، نمی خوام کسی زحمت بیوفته

با اینکه من واسه همه کادو بردم و خواهم برد

خانواده شوهرم  ( پدر و مادرش ) یه نیم ست برای من آوردن یه سکه تمام برای پسرم  ( خواهر شو ...

خوشا به حالت 

تو از بندگان خاص خدایی

من مادرشوهرم فهمیده بعد ۴ سال زجر کشیدن و ۳ بار سقط کردن باردارم و بچم‌ پسره با دختراش قطع رابطه کردن بام

حالا فک‌کن کادو هم بیارن برام🤣🤣

موقع زایمانم زنگ‌میزنه به شوهرم میگه پول بده تا بیاریم دیدن بچت

خواهراشم اگ بکشن نفری ۲۰۰ بیشتر نمیدن

دیدن خونمون نیومدن گفتن بارداری دیگه برا زایمانت میایم😖😖😖

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
خوشا به حالت  تو از بندگان خاص خدایی من مادرشوهرم فهمیده بعد ۴ سال زجر کشیدن و ۳ بار سقط کردن ...

واقعا خداروشکر میکنم که خانواده با شعوری داره همسرم

نه بحث کادو زایمان باشه 

همیشهههه هم محبتشون رو دیدم و هم احترام و خوبیشون

پاستیل سابقم که برگشتم  

من اصلا نمیدونستم اینجوریه 😂😂 

من فقط میدونستم برای تولد ، همسر آدم بهش یه کادو باید بده به خانمش برای همین به همسرم سر بچه اولم گفتم همچین چیزی هست و گرفت 🤭🤭

هرکسی هم میاد دیدن بچه کادو برای بچه میاره ،