2777
2789

سلام من عقد هستم واسه ی سری کارا رفتم خونه ی مادر شوهرم اینا دو هفته ای اونجا بودم مجبور بودم اونجا باشم خودم اشپزی میکردم و ظرف میشستم چون زن فقط من و خواهر شوهرم با برادر شوهرام و شوهرم بودیم ولی من اشپزی میکردم بعد ی مدت من خونه بودم خواب بودم اومد با ماشین دم دز بوق زد ک ینی درو برام باز کنین ماشینو بیارم داخل خودش کلید داره ولی پیاده نمیشه کلا ادم پر ادعایی هست منم خواب بودم بوق اخری رو شنیدم رفتم دیدم درو خوذش باز کرد حتی سلامم نکرد از اون موقع هم قهر کرد ن سلام ن خدافظی هیییچ منم دیگه گفتم خیلی پرو شده اومد اشپزی کنه ی وعده اشپزی کرد برای من درست نکرذ منم نه غذا درست کردم براش ن ظرفاشو شستم برا خودمو شوهرم غذا درست میکردم میخوردیم ظرفای خودمونو میشستم بعدم برگشتم خونمون چون نمیتونستم تحملش کنم با این من چیکار کنم اصن واسه ی چیز مزخزف قهر کرد 

چه پرو و گستاخه 

سعی کن دیگه اصلا نری بمونی 

دیگه باید براش دولا راست میشدی حتما

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پرو و گستاخه  سعی کن دیگه اصلا نری بمونی  دیگه باید براش دولا راست میشدی حتما

خیلی پرو شده بود اون عروسشون اصن دست ب سیاه و سفید نمیزنه این فک میکنه میتونه ب من زور بگه

خیلیییییی پرروئه خوب کاری کردی به یه طرفتم حسابش نکنننن چون بیشعوره

بخدا انقد ناراحت بودم چون خودم خیلی باهاش مهربون بودم خیلی کمک خونواده میکردم میرفتن شهر ما میرفتن خونه مادرم اینا این همه لطف این همه احترام اخرشم این

بهش رو نده که میشه وظیفت . حتی اگه مادرشوهر خوب باشه ولی خواهر شوهر نفهم باشه زندکی رو زهر میکنه چون مادرا به حرف دخترشونن . خواهر شوهر تاثیرش تو زندگی از مادرشوهر بیشتره . اکه خوب باشه مادرشوهر باهات خوبه اگه بد باشه مادرشوهر باهات بده . 

عجب داغون و بی ادبیه همین فرمون برو محلش نده مواظب باش شوهرتو پر نکنه خودت زودتر در گوش شوهرت با ...

نه شوهرم میدونه همه چیو باهاش در ارتباط گذاشتک اون گفت دیگه اشپزی نکن براش اون کلا ادمه پر ادعاییه فک میکنه خیلی خوبه شوهرم طرف منو گرفت وقتی هم برگشتم بهش زنگ زدم گفتم ببین خودت میدونی من چقدر باهاشون خوبم هیچوقت نمیخوام فک کنی ک من دارم جدایی میندازم بینتون من اصن قهری بلد نیستم اون اینکارو میکنه

بخدا انقد ناراحت بودم چون خودم خیلی باهاش مهربون بودم خیلی کمک خونواده میکردم میرفتن شهر ما میرفتن خ ...

نباید اصلا آدم حسابش کرد 

جواب اون همه محبت رو اینجوری دادن واقعا که آدم ……

خودت جای خالی رو پر کن 😂😂😂😂

خیلی پرو شده بود اون عروسشون اصن دست ب سیاه و سفید نمیزنه این فک میکنه میتونه ب من زور بگه

من بودم زیر پوستی خواهرشوهر و خر میکردم رو هم نمیدادم اصلا  . اصلا هیچ کاری براشون نکن توقع کمک هم نداشته باش .  ولی مثلا پیش ی نفر میشینی ک میدونی حرفات و به خواهرشوهرت میگه . بگو که خواهر شوهرم خیلی گله . دختر خوبیه . این طوزی برات جون میده که هیچ  توقع کار و کمک هم نداره . 

ی بار اومد محکم زد تو کمرم بهم شوک وارد شد برگشتم نگاش کردم گف چرا اینطوری اشپزی کردی انقد اهصابم به ...

توام میزدی تو گوشش میگفتی از این به بعد خودت اشپزی کن کوفت کن

نباید اصلا آدم حسابش کرد  جواب اون همه محبت رو اینجوری دادن واقعا که آدم …… خودت جای خالی رو ...

به قران به این خدا میرفتن خونه مامانم اینا مامانم چند نوع غذا درست میکرد میخوردن صبونه مامانم نون گرم میگرفت براشون با گردو و همه چی براشون میزاشت میخوردن این همه لطف اخرشم اینطوزی کردن