2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر بدین کمکم کنین

175 بازدید | 32 پست

دیشب رفتم یک پافر گرفتم مشکی شوهرم اومده خونه میگه قشنگ نیس مشگی هم هزار بار گفتم نگیر بهت نمیاد الان دلم بد شده با خودم میگم برم یک رنگ دیگه بگیرم برا زیر پافر هم یک هودی شلوار میخوام بگیرم چه رنگی بگیزم به نظرتون که قشنگ باشه میخوام برم تولد جاریم

من یاسی پاستیلی دوس دارم 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی رنگش را عوض کنی؟ ببین چه رنگهایی داره، هر کدوم را دوست داشتی بخر. تا میشه رنگ شاد بگیر 

آره میتونم...کرم بگیرم؟آخه نارنجی و این رنگا که خیلی جلف میشه دیگه...هودی چه رنگی بگیرم بهش بیاد

واقعا ذهنم مشغوله شوهرمم گفت مشکی قشنگ نیس یه جوری شدم

خب با هم برین خرید یا ی چیزی شاد بردار 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
آره میتونم...کرم بگیرم؟آخه نارنجی و این رنگا که خیلی جلف میشه دیگه...هودی چه رنگی بگیرم بهش بیاد

ببین من وقتی میخوام لباس بخرم رنگ خاصی را مدنظر نمیگیرم که یهو گیرم نیاد و مجبور بشم خیلی بگردم. میرم هرچی را بنظرم خوشگل اومد میخرم. شما هم برو خودت میفهمی چی بخری

خب با هم برین خرید یا ی چیزی شاد بردار 

میره سرکار وقتشو نداره...امشبم مهمونی دعوتم خودم میرم عوضش میکنم پس..هودی مشکی بگیرم برا رنگ شاد یا یه رنگ ریگه برا زیرش؟

ببین من وقتی میخوام لباس بخرم رنگ خاصی را مدنظر نمیگیرم که یهو گیرم نیاد و مجبور بشم خیلی بگردم. میر ...

اصلا بقیه رنگاشو تنم نکردم امروز میرم تنم میکنم هر کدوم بهم اومد میگیرم به قول شما