2777
2789
عنوان

بارداری هفته 11 و 12

1971 بازدید | 24 پست

سلام خانمای عزیز

من امروز تازه 11 هفته کامل شدم

و بچه اولمه

امروز رو به شکم دراز کشیدم یه چی اندازه یه مشت زیر نافم سفت بود

انگار یه چی اندازه پرتقال زیر نافم قایم شده

این یعنی رحم من از لگن اومده بیرون

و اینکه تو 11 هفته طبیعیه چنین چیزی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم تو ۱۲هفته اخر شب نفهمیدم به شکم شدم یه گوله سفت تو خودم حس کردم زود بیدار شدم به پهلو شدم

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

با چه عقلی این کارو کردی؟؟؟؟؟

سریع برو بیمارستانی که دکترت اونجا زایمان انجام میده

بلوک زایمانش برو‌ بگو مریض فلان دکتری

سریع سلامت بچه رو چک کنن و به دکترت اطلاع بدن

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
ب شکم دراز کشیدی؟ عقل داری؟

یعنی چی عقل داری؟؟؟

خب مسلمه که دارم

از هفته چهارم تا الان کلا به پهلو خوابیدم

امروز دراز کشیده بودم یک لحظه برگشتم فقط کنترل رو بردارم دوباره به پهلو بخوابم حس کردم

چطور با این لحن صحبت میتونین دل کسی رو بشکنین؟

با چه عقلی این کارو کردی؟؟؟؟؟ سریع برو بیمارستانی که دکترت اونجا زایمان انجام میده بلوک زایمانش بر ...

چرا فکر میکنین کسی جز شما عاقل نیست و عقل نداره؟

من فقط یک لحظه برگشتم در حد 3 ثانیه

اره منم تو ۱۲هفته اخر شب نفهمیدم به شکم شدم یه گوله سفت تو خودم حس کردم زود بیدار شدم به پهلو شدم

نه من از هفته چهار به پهلو میخوابم

با اینکه شدیدا عادت دارم رو به شکم بخوابم

اما دو تا بالش و چند تا کوسن دورم میذارم تا نچرخم

امروز چند ثانیه برگشتم فقط کنترل رو بردارم حس کردم

شاید 3 ثانیه شد

اون که گفتی از لگن در اومده رو متوجه نشدم ..ولی طبیعیه دیگه درسته بچه کوچیکه ولی فک کنم متوجه بشی تک ...

چون میگن تا سه ماه اول رحم تو لگنه و هیچی حس نمیکنین و شکم بزرگ نمیشه برام سوال شد

چون میگن تا سه ماه اول رحم تو لگنه و هیچی حس نمیکنین و شکم بزرگ نمیشه برام سوال شد  

نه منم از همون ماه های اول این حالت رو داشتم همش زیرشکمم سفت میشد یا حس میکردم بالا میاد

نه منم از همون ماه های اول این حالت رو داشتم همش زیرشکمم سفت میشد یا حس میکردم بالا میاد

ممنون پس طبیعیه

والا پشیمون شدم از سوالم

نصفه شبی اشکمو در اوردن

نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن فقط خودشون عقل دارن و بقیه ناقص الخلقه هستن😞