2777
2789
عنوان

بیاید بم بگید خوب با شوهرم حرف زدم درباره مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 18 پست

تو اینبارو دیدی اون هزار بار قبل از تو همین رفتارو با مادرش کرده . با توم یکم بگذره همین رفتارو میکنه فقط یه نصیحت تو الان توشرایط ۷سال پیش منی ببین مامانش چجوری باهاش رفتار میکنه تو اونکارو نکن که جلو جمع خراب نشی

اصلا دخالت نکن عزیزم واصلا هم لازم نیست تو واسه عذرخواهی با شوهرت بری. تو کاری نکردی که. وگرنه در آینده هم هر کار بدی پسرشون بکنه از تو انتظار طلب بخشش دارن! بین مادر و فرزند همیشه از این چیزا پیش میاد و هیچ وقتم کینه نمیکنن ولی تو فرق داری، خودتو فاطی نکن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دخالت نکن والا منم اول ازدواجم شوهرم با مادرش بحث می‌کرد تذکر بهش میدادم خودمو قاطی روابطشون میکردم آخرش همون مادرشوهرم شوهرمو تو مشتش گرفت هر کاری بخواد میکنه همیشه هم زیرآب منو پیش پسرش میزنه و کاری کرده بله قربان گوی خودشه تا اینکه گوش به حرف من باشه