2777
2789
عنوان

تولد حضرت زینبه بیاین بهتون عیدی بدم. شاد باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 35 پست

براتون دعا کردم شما هم دعا کنین که زایمان راحتی داشته باشم و بچه ام به سلامت دنیا بیاد. 

ان شاء الله همه به حاجات خیرشون برسن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله که سلامت بغل بگیریش خواهشا با فرشته کوچولوت دعا کن منم حاجت روا بشم و باردار بشم عزیزم

انشالله عزیزم. از حضرت رقیه میخوام بهت بچه سالم و صالح بده

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
مگه دعانويسه اين بنده خدا🤣

گفت دیگه در نینی سایت هر سوالی جوابی داره

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ان شاالله همیشه خیر و خوشی باشه برات عزیزم

ممنونم گلم فدای محبتت. همچنین تو و نی نی

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
خدا حفظ کنه نی نی گلتو. سالم بغلت بگیریش  منو دعاکن زیر لب. منم نی نی دارم. اسمم فهیمه. اسممو ...

بجه اولته گلم ؟

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
🤦🏻‍♀️

یاافتمش 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بجه اولته گلم ؟

نه. یدونه گل دختر ناز دارم.  از خدا خواستم جفتمو جور کنه اگر صلاح بدونه. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
نه. یدونه گل دختر ناز دارم.  از خدا خواستم جفتمو جور کنه اگر صلاح بدونه.

انشالله که به دخترت یه داداش سالم و مهربون بده توام خواهشا منو دعا کن دختر منم خیلی تنهاس سنم هم بالاس 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
انشالله که به دخترت یه داداش سالم و مهربون بده توام خواهشا منو دعا کن دختر منم خیلی تنهاس سنم هم بال ...

قربون دل مهربونت. ممنونم. ان شاالله بزودی خبر باردراریتو به گل دخترت بدی. 😍 الهی آمین. ان شاالله بزودی خودتم صاحب یه گل پسر سالم و خوشگل بشی. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
قربون دل مهربونت. ممنونم. ان شاالله بزودی خبر باردراریتو به گل دخترت بدی. 😍 الهی آمین. ان شاالله بز ...

ممنووونم  عزیزدلم خدا از دهنت بشنوه انشالله از نفس حق شما انشالله که میری سونو خبر خوش سلامتی  پسرتو بهم بدی

ممنووونم  عزیزدلم خدا از دهنت بشنوه انشالله از نفس حق شما انشالله که میری سونو خبر خوش سلامتی & ...

الهی آمین ممنونم از دعای خیرت مهربونم. یک دنیااااا ممنونممم