2777
2789

امشب رفتم بیرون بعد داشتم رد میشدم یه دو تا پسر بچه نهایتا ۱۰ ساله بودن یکیشون از راه رسید بعد من فقط صداشو می‌شنیدم اصلا نگاه نکردم داشتم رد میشدم آمد جوری که من بشنوم گفت میدونی این چیه ....کا ندومه..... بعد دید من نگاه نکردم هی تکرار کرد این حرفشو اومدم اونورتر بالا آوردم اصلا برای چی یه بچه باید تو اون سن همچین حرفایی بزنه یا اون موقع شب ول باشه تو خیابون پدر و مادر اینا کین 

خیلی نگرانم نکنه بچه های مام اینجوری بار بیان وقیح و بیشعور و عقده توجه 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جو مدرسه پسرانه فرق داره همه چیزو از همون چند سال اول یاد میگیرن خیلی هاشون چون خانواده ها فرهنگ شون بالاست بروز نمیدن جلو خانواده انگار چیزی نمیدونن بعضی ها هم که آزاد باشن مثل همینا که دیدی

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

ننگ برا اونایی ک فقط زایش بلدن 

هیچی از تربیت بچشون براشون مهم نیست 😔

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
دوستم معلمه چن وقت پیش تو کیف دانش اموز کلاس چهارمی کاندوم دیده بود...دختر بوده

ماهم راهنمایی یکی از دوستام آورده بود نشون بده که چه شکلیه اون موقع اینقدر فضای مجازی نبود بشه سریع سرچ کرد دید 

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

من با 30 سال سن و 3 سال سابقه زندگی مشترک هنوز طرز استفاده رو بلد نیستم، هی میترکه  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم