2777
2789
عنوان

پسرم یکاری کرد جیگرم آتیش گرفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 152 پست
همه ش نگران وقتی ام که دومی بدنیا بیاد همه ش نگرانم پسرم عقده ای بشه

عزیزم طبیعیه این دلواپسی ها اما باور کن همچین نیرو و انرژی میاد سراغ آدم که باورت نمیشه بچه ها تو این سن حسادت نمی کنند من تجربشو داشتم بچه هام همه تقریبا شیر به شیر بودن سعی کن در همه حالتی هستی شده با ارتباط چشمی کلامی …با بچه بزرگترت در تماس باشی چون نوزاد دائم به مراقبت و رسیدی نیاز داره مثلا من وقتی به نوزادم شیر میدادم به پسر بزرگ‌ترم می گفتم بیاد بشینه رو پام یا با اسباب بازی نقاشی کارتون دیدن شعر خوندن بوسیدن خوراکی دهنش گذاشتن جوری می‌شد که پسر بزرگ‌ترم مرتب داداش کوچولوش رو بوس و نوارش یا سعی می‌کرد بغلش کنه🤕🤕🤕🤕الان هم که عالین هم بازی و دوست 

عزیزم طبیعیه این دلواپسی ها اما باور کن همچین نیرو و انرژی میاد سراغ آدم که باورت نمیشه بچه ها ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت صحبت هات

حتما عمل میکنم

خدا کوچولو هاتو برات حفظ کنه💖

کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.