2777
2789
عنوان

یه ساله درگیر یه بیماریم که زندگیمو زیرو رو کرده:(

| مشاهده متن کامل بحث + 4861 بازدید | 200 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرمن بود اول مور مور شروع شد از پاش کم. کم کل تنشو گرفت بعد مشکل حرکتی پیدا کرد و نزدیک ب فلج شدنم رفت هرچی دکتر می‌رفتیم نمی‌فهمیدم از چیه ما همش میترسیدیم شاید ام آس باشه ولی ام ار آی دذد فهمیدیم ی تومور بزرگ توی گردنشه ک عمل کرد خداروشکر خوب شد و همه علایمش رفت فقط یه تااز انگشت دست مور مور شدنش ی کوچولو موند

من همینطور بودم. ده تا دکتر رفتم  تشخیص نداد چه مشکلی دارم، رفتم پزشک عمومی آزمایش نوشت. روماتیسم مفصلی داشتم الانم دو هفته اس  دارم دارو مصرف میکنم، یه آزمایش  روماتیسم بده

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
نمیدونم چیه رفتم ولی خب اصن نتیجه ای نداشته حتی بهتر نشده مشهدم

ببین سندرم پای بیقراره و درمانش هم خیلی کند هستش.من دکتر متخصص مغز و اعصاب رفتم و یه کپسولی که مختص بیماران پارکبنسون هست رو داد و خیلی بهتر شدم ولی درمان قطعی نداره.

.                                       
مادرمن بود اول مور مور شروع شد از پاش کم. کم کل تنشو گرفت بعد مشکل حرکتی پیدا کرد و نزدیک ب فلج شدنم ...

وایی نکنه منم تومور دارم چون هیچوقت خوب نمیشه مدام هست حتی الان

خداروشکر واقعا که فهمیدین مشکلش چیه و درمان شد

خیلی بده

از دیشب منم انگار فلج شده کمرم راست نمیشه رفتم دکتر آمپول شل کننده عضلات هم زد تغییری نکردم😖😖 اولین باره اینطوری شدم دولا دولا راه میرم قرص مسکن هم جواب نمیده ب شوهرم میگم نکنه اینجوری بمونم خوب نشم  اگه کسی میدونه بگه چیکار کنم خوب بشم دعاتون میکنم فرداشبم عروسی داریم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️