2777
2789
عنوان

تنبلی چشم کودک

2526 بازدید | 19 پست

خانما خواهش میکنم هردومتون بچش تنبلی چشم داشته یااطلاعی داره جوابموبده،پسرم ۴سالشه تشخیص تنبلی برای چشم راستش دادن چشم چپ هیچ مشکلی نداره بایدعینک بزنه خیلی حالم بده اخه من وهمسرمم عینکی نیستیم ولی مادرامون عینک میزنن ممکنه ژنتیکی باشه؟دکترگفت پدچشم وعینک استفاده کنم مدام انشالله تا قبل مدرسه رفتن خوب میشه نیازی به عینک نداره؟کسی شرایط من وداشته که بچش خوب شده باشه تروخداجوابموبدین

من بچگی تنبلی چشم داشتم شدید چشم چپم کلن تنبلی چشم ژنتیکیع و باید تا قبل 10 سالگی درمان بشه

عزیزم اصلا نگران نباش درمانشو طی کنی تا 8سالگی هم کامل درمان میشه 

آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم مهد کودک ک میرفتم تشخیص تنبلی چشم دادن ولی بعد ۱۰ سال که رفتم چشم پزشک میگفت هیچ اثری ازش نیست و شاید اشتباه شده.

من یادمه عینک که میزدم چون بچه بودم مامانم بند عینک خوشگل واسم درست کرده بود که خیلی دوسش داشتم.

عزیزم هنوزم عینک میزنی؟اگه نه که چندسال زدین؟

ن دیگه تا 10 سالگی زدم دیگه کامل درمان شد دکتر گفت عینکتو دربیار دیگه نزن 

ولی اگه بهش نرسی درمان نشه خدایی نکرده دچار انحراف چشمی میشه و تااخر عمرم باید عینک بزنه

ولی خوبیش اینه اگه تا قبل 10 سالگی درمان بشه دیگه عینکو درمیاری

الان بهترین سنیه ک میتونی ازش مراقبت کنی و درمانش کنی

منم دقیقا همسن بچه شما بودم متوجه شدم

ارامشتو حفظ کن عزیزم درمان رو شروع کنی اوکیه😍♥

آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂

من دارم،بهترین سن متوجه شدید،چشمشو روزی چند ساعت ببنده،دارت بازی کنه،دایره ی قرمز با چشم بسته با خودکار رنگ کنه،یک سال مداوم این کارهارو انجام بده خودش خوب میشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

من بچگی تنبلی چشم داشتم شدید چشم چپم کلن تنبلی چشم ژنتیکیع و باید تا قبل 10 سالگی درمان بشهعزیزم اصل ...

چطوری درمان کردین 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
دقیقا پسر منم چشم راستش تنبل بود باید حداقل روزی ۳ ساعت میبستم چشم چپشو خدا رو شکر تنبلیش خوب شد ولی ...

سلام خوبین دختر منم چشم راستش تنبلی داره میبندم چشم چپشو 

دختر شما خوب شد؟ ممنون میشم بگین چیکار کردین خوب شد و چند سال طول کشید

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
سلام خوبین دختر منم چشم راستش تنبلی داره میبندم چشم چپشو دختر شما خوب شد؟ ممنون میشم بگین چیکار کردی ...

من حدودا یکسال چشم چپشو رو روزی ۲ تا ۳ ساعت می بستم که تنبلی چشمش خوب شد