2777
2789
عنوان

خانم های رفسنجانی کسی هست

4969 بازدید | 33 پست

دکتر زنان پیش کی برم تا حالا زیر نظر مرتضوی بودم دوسال ولی نتیجه ای نگرفتم

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....
من رفسنجانی ام  مشکلتون چیه اهل کجای رفسنجانی اگه دوست داری بگو

تنبلی تخمدان شوهرم اسپرم ضعیف خودم زیر نظر مرتضوی شوهرم نظری هنوز نتیجه نگرفتم بلوار هجرت عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم چرا نمیری یزد ناباروری از اینا نتیجه نمیگیری

شوهذم حرف گوش نمیکنه الان این ماه هر دوتا آمپول زدیم و یه شب در مزون نزدیکی ولی نشد سر موقع پریود شدم خیلی ناراحتم خیلی کارم شده گریه 

[QUOTE=261438754]منم کنار امام زاده سید غریبم[/QUOTEخوشحالم ک هم شهری پیدا کردم تو نی نی سایت هروقت رفتی امامزاده برام دعا کن

شوهذم حرف گوش نمیکنه الان این ماه هر دوتا آمپول زدیم و یه شب در مزون نزدیکی ولی نشد سر موقع پریود شد ...

عزیزم حتما راضیش کن برید 

واسه چی راضی نمیشن اونجاها مطمئن تره خیلی زودتر نتیجه میگیرید اصلا وقت رو اینجا از دست نده 

چند سالتونه

عزیزم حتما راضیش کن برید  واسه چی راضی نمیشن اونجاها مطمئن تره خیلی زودتر نتیجه میگیرید اصلا و ...

خودم ۲۴سال شوهرم ۳۳سال ۶سال عقد بودم دوسال عروسی 

[QUOTE=261438754]منم کنار امام زاده سید غریبم[/QUOTEخوشحالم ک هم شهری پیدا کردم تو نی نی سایت هروقت ...

چشم گلم ان شاءالله زود حامله بشی هرکی بچه میخواد خدا دامنشو سبز کنه

انتظار بچه واقعا سخته

خالم بعد هشت سال باردار شد