2777
2789

کسی تا حالا بچه اش به داروهای زیر حساسیت داشته؟علامتاش چی بود.کی تشخیص داد

پلارژین کیدز

اکسپکتورانت

سالبوتامول برای ریه

پردنیزولون

آموکسی سیلین شربت

فوق عفونی اطفال این هفته بار سومه میرم. صبح هم مسیح دانشوری بودم. آز خون گرفتن میگن اوکی عه . اما امشب سالباتامول و پردنیزولون و اکسپکتورانت دادیم. بازم کهیر زده.!!!! همه اونارو ک بالا نوشتم دونه ب دونه حذف کرده. آخه کدومشونه بالاخره. امشب اکسپکت رو هم حذف کرد طی تماس تلفنی

خواهرم بارداره کهیر زده

چه راهی پیشنهاد میکنید؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه نباید پردنیزولون مصرف کنه پردنیزولون گاهی اوقات حساسیت پوستی میاره  ممکنه از اموکسی ...

اااا پس چرا میدن ب بچه هااا پسرم ۱سال و نیمه است!!!! دکترا چرا اینطوری می کنن باماااااا

ستیریزین دارم میدم

ایشونم ک حتتتتما باید مراجعه کنه. برا سلامت جنینش.

بله چشم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیزم بچه نباید پردنیزولون مصرف کنه پردنیزولون گاهی اوقات حساسیت پوستی میاره  ممکنه از اموکسی ...

آخه شنبه برامون تشخیص پنومونی گذاشت. این داروها رو داد تاکید کرد بده. دوشنبه بیار. باز دوشنبه ۳تا دارو اضافه کرد. امروزم یه استنشاقی جایگزین کرده. موندم واقعااااااااا

اااا پس چرا میدن ب بچه هااا پسرم ۱سال و نیمه است!!!! دکترا چرا اینطوری می کنن باماااااا ستیریزین دا ...

کورتون هست کورتون خط اول درمان نیست نمیدونم چرا داده به پسرت حتما سرفه یا سرما خوردگی‌همچین چیزی بوده

سیتریزین خوبه رو جای کهیراشم کالاندولا یا لوسیون کالامین بزن 

کورتون هست کورتون خط اول درمان نیست نمیدونم چرا داده به پسرت حتما سرفه یا سرما خوردگی‌همچین چیزی بود ...

باورتون میشه با جواب آزمایش مسیح دانشوری نظرش برگشته انگار. گویا از اول ذات الریه نبوده!!! خیر سرش فوق تخصص عفونی اطفاله

پنومونی ریه؟؟؟؟؟ 

آره اما نبوده! روش نشد بگه اشتباه فهمیده. با داروسازم حرف زدم. گفت الان ویروس ها عارضه دار شدن. آلودگی هوا هم روش سوار شده بچه ها خس خس دارن با ذات الریه اشتباه میشه. گیییییجممممم گییییج

آره اما نبوده! روش نشد بگه اشتباه فهمیده. با داروسازم حرف زدم. گفت الان ویروس ها عارضه دار شدن. آلود ...

چیزی نیست این حساسیت سریع خوب میشع خودم کهیر زدم ۴روز پیش 

سیتریزن خوردم داره اوکی میشه 

اصلا نگران نباش 

فعلا بچه رو بیرون نبر 

فوق عفونی اطفال این هفته بار سومه میرم. صبح هم مسیح دانشوری بودم. آز خون گرفتن میگن اوکی عه . اما ام ...

عزیزم دخترم من به پلارژین حساسیت شدید داشت مخصوصا چنتا دارو که با هم باشند آلرژی میده حواست باشه دیگه ندی