عصبی_حرصی مدیر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 680 عنوان خانمایی که شوهراتون ساعت کاریشون زیاده چطوری کنار میاید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 56 پست شوهرم تایم کاریش خیلی زیاده منم شدیدا بهش وابستم اصلا وقتی پیشم نیس انگار مریض میشم یه بچه یکسالو نیمه دارم خیلی شیطونه خیلی خسته میشم از این شرایط شماها چیکار میکنید تو خونه؟😢 پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران 1401/09/08 | 19:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عصبی_حرصی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 680 والا منم همینطورم. درس میخونم سرمو شلوغ کردم با بچه نمیتونم😭 پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران
دخترزیبایبهار عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 10781 واسه چی استرس که ازشوهرم دورم....یه جوری ام... 💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
fara_acc عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 682 از 6صبح تا 6عصر تنهام باردارم هستم خیلیم بهش وابستم ولی بازم خداروشکر که شغل داره و سا ... خخخخ یاد این تبلیغه افتاد
عصبی_حرصی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 680 منم همینم البته شوهرم کارش آزاده😥 خیلی سخت میگذره مخصوصا از وقتی که همه چی فیلتتر شده پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران
جوجومامی عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1930 منکه شوهرم پنج ونیم صبح میره تا ده ونیم شب یه وقت یازده پس من چی بگم البته اون دوتا شغل داره ومن همیشه با شغل دوم به خاطر دیر اومدنش ناراضی هستم دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
دخترسفیر۱۳۸۲ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 7090 که ازشوهرم دورم....یه جوری ام... چرا خیلی بهش وابسته ای؟؟ کاربر قدیمیم
عصبی_حرصی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 680 بازی با بچه و لذت بردن از زندگی بچم خییییلیییی اذیت میکنه خدایش خسته میشم ازش خیلی وقتا پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران
عصبی_حرصی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 680 منم بچه سه ساله فوق شیطون دارم...مامانم یه شهردیگس..یه هفتس اوندم خونشون...شوهرم سرکاره....بعد ... استرس برای چی؟ پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران
elisaaa99 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1249 منم قبلا شوهرم فقط ۳ تا ۶ عصر میومد تا ۲ شب باز سرکار بود خیلی سخته واقعا الان بهتر شده ۳ ظهر میاد تا ۱۰ شب میره باز ۱ و نیم ۲ شب میاد 🌈🌧🕊🖤
عصبی_حرصی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 680 خوش بحالت فقط ساعت کاری شوهرت زیاده من شوهرم نظامیه اونم یگان ویژه کلا ماموریته بخدا اخیی🤕😢 پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران
دخترزیبایبهار عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 10781 چرا خیلی بهش وابسته ای؟؟ اره...ولی همش بسکه خیانت شنیدم شک میکنم...یه جوری ام...چه جوربگم 💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
عصبی_حرصی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 680 ۸ صبح تا ۸ شب میره. خداروشکر ک تنش سالمه و تو این دوره زمونه پول کافی میاره و افسرده نیس بازم تایمش خوبه پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران
دخترسفیر۱۳۸۲ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 7090 خیلی سخت میگذره مخصوصا از وقتی که همه چی فیلتتر شده آره واقعاسرتو گرم کن با کارای خونه برو باشگاه با بچت برید بیرون کاربر قدیمیم
دخترزیبایبهار عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 10781 استرس برای چی؟ بسکه خیانت شنیدم دلشوره دارم...چه جوربگم.. 💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
عصبی_حرصی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 680 منکه شوهرم پنج ونیم صبح میره تا ده ونیم شب یه وقت یازده پس من چی بگم البته اون دوتا شغل داره و ... چیکار میکنی تو خونه سختت نیس؟ پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران