2777
2789

خب؟

دلم میخواد جار بزنم ، که ازت بدم میاد.دلم میخواد عکساتو جلو همه دار بزنم.دلم میخواد داد بزنم ، بزنم بشکونم.بفهمی از تو پاره ترم ، بکشم کارد به تنم.دلِ من میسوزه واسَت ، کوچولوی نازنینَم.دلِ من میگیره وقتی ، تو رو اینجوری میبینَم. دلِ من میلَرزه واسه ، بُغضِ سنگینِ نگاهِت.دلِ من میشکَنه وقتی ، غمگینِ صورتِ ماهِت.دِلَم از دنیا بُریده ، که تو رو اینجوری بد کرد.چطور اون حسِّ قشنگ شد ، اینطوری تبدیلِ سَردرد.دِلَم از مَردُم چه خونِ ، که تو رو از من گرفتن.چطور این قصّه ی تلخو ، واسه ما دو تا نوشتن💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله؟

درخواست دوستی دادم قبول نکردین هنوز

دنبال ی جای معتبر هستم ک حرز و اینا بفروشه بنظرم رسید چون مشهد شهر مذهبی است نزدیک حرم امام رضا پیدا بشه شما جایی میشناسید؟ 

ی نوع نوشته اس مینویسن رو پوست مخصوص مثلا حرز امام جواد برای دوری از بلایا و اینا هست هر حرزی ی آثار ...

اها نشنیده بودم 

کلا مشهدی ها کمتر از مسافر ها حرم میرن 

مثلا خودم تا حالا داخل حرم نرفتم هنوز 

اها نشنیده بودم  کلا مشهدی ها کمتر از مسافر ها حرم میرن  مثلا خودم تا حالا داخل حرم نرفت ...

کاش من مشهد بودم عاشق حرم هستم مخصوصا زیرزمین

حداقل ماهی یکبار میرفتم یااینکه حرم امام رضا توشهرمابود اینجوری بهترمیشد😁

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

من پریشب از مشهد برگشتم حرز قیمت گرفتم ارزون بود نخریدم نزدیک حرم بود

کاری ب قیمتش ندارم میگن باید رو پوست مخصوصش نوشته بشه شماره ای چیزی دارین از این مغازه ها سفارش بدم؟