2777
2789
عنوان

ختم مجرب برای فرزندآوری

269 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

من حدود یک سال هست که اقدام میکنم اما متاسفانه باردار نشدم ، خواستم ببینم کسی ختم مجتبی برداشته و جواب گرفته باشه؟

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوسال نیم فکر کنم هس اقدامم

من هم خودم هم همسرم سالم هستیم ولی نمیشه☹نمیدونم چرا

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
من هم خودم هم همسرم سالم هستیم ولی نمیشه☹نمیدونم چرا

توکل بخدا ان شالله میشه  من کیست و فیبروم دارم دارم درمان میکنم 

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

مشکلتون چیه 

هیچ مشکلی نداریم ، یه فرزند ۴ ساله دارم که بدون هیچ دارویی باردار شدم ولی این دفعه نمیدونم چرا نمیشه ، همسرم خیلی بچه میخواد 

هیچ مشکلی نداریم ، یه فرزند ۴ ساله دارم که بدون هیچ دارویی باردار شدم ولی این دفعه نمیدونم چرا نمیشه ...

خدا روشکر یه  بچه داری بگو همسرت ازمایش اسپرم بده شاید بعد از ۴سال اسپرمش ضعیف شده منم ۷ ماه اقدامم اما مشکل شوهرمه

توکل بخدا ان شالله میشه  من کیست و فیبروم دارم دارم درمان میکنم

البته من یه پولیپ دارم ولی دکترم میگه ربطی به بارداری نداره   انشالله که خدا بهمون نگاه میکنه

هیچ مشکلی نداریم ، یه فرزند ۴ ساله دارم که بدون هیچ دارویی باردار شدم ولی این دفعه نمیدونم چرا نمیشه ...

سلام عزیزم منم یه پسر هشت ساله دا رم بعدش باردار نشدم 

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی