2777
2789
عنوان

خانم با سلیقه بیاد

90 بازدید | 10 پست

سلام ،من چاق بالاتنه ام ،ی پالتو دارم ک بلند تنخور قشنگ ولی مناسب مهمونی نیست ،حالا قرار برم تهران و از اونجا ی وعده شام یا ناهار برم خونه کسی ک باهاش رودربایستی دارم تازه عروسم و جای مهمی ،با پالتو راحت نیستم برا نشستن سر غذا یا ظرف شدن چون بلند و ی جورایی خیلی اداری، چ مدل زمستانی میدونید ک بدردم میخوره عکس بفرستید 

موقع غذا خوردن پالتوتو دربیار خب 

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع غذا خوردن پالتوتو دربیار خب 

خب نمیشه زیرش چیزی پوشید پالتو از پشت شونه تنگ فقط میشه ی تاپ نازک پوشید چون مرد هست نمیشه در بیارم ،لباس دیکه هم نمیشه ببرم عوض کنم یعنی با همون لباس بیرون داخل خونه باید باشم 

تو خونه که پالتو نمیپوشن   باید یه تونیک یا شومیز ببری اونجا پالتو دربیاری اونو بپوشی

خب نمیشه زیرش چیزی پوشید پالتو از پشت شونه تنگ فقط میشه ی تاپ نازک پوشید چون مرد هست نمیشه در بیارم ،لباس دیکه هم نمیشه ببرم عوض کنم یعنی با همون لباس بیرون داخل خونه باید باشم 

یه بافت ظریف از زیر بپوش و پالتوت را دربیار،نمیشه با پالتو غذا خورد که

یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مرد و خاطره تو برای همیشه فراموش خواهد شد😔😔( بعد ۵ سال عضویت بخاطر حرف حق تعلیق شدم🙄)
یه لباس بزار تو کیفت خب

نمیشه اونجا لباس عوض کرد  ،فک کن از درب بری داخل ،چنتا مرد و زن نشستن ،احوالپرسی بشینی رو مبل حالا میگن بیا غذا بخور من ن میتونم لباس عوض کنم ن با پالتو بشینم ی تعارف برا ظرف شستن هم بکنم یا کمک کنم نمیشه چی بخرم ک راحت باشم