2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هرجا یه قیمته... یه پیج هست مغازه هم داره عمده فروش هم هست (که خب طبعا قیمت خریدش کمتر از بقیه ...

منم پیج زدم کلا رو هر کدوم یک یا دو هزار کشیدم ولی کسی خرید نمی کنه 

پس چرا کسی از من خرید نمی کنه ش-و-ر-ت   دارم از ۱۹ تومان تا ۵۰ تومان جنس همشونم عالیه ولی کسی خ ...

مردم فکر میکنن اونایی که قیمت کمتر میگن جنسهاشون فرق دارن.

اونایی که گرون فروشن بهتر و کیفیت بالاترن.

درصورتی که وقتی مارک و جنس یکیه،فقط انصاف شماست که سود کمتر میگیرین، نه کیفیت پایینتر !

من یه مدل خریدم ۴۵ یکیم خریدم ۶۰ تاحالام از ۷۰ بیشتر پول سوتین ندادم😐💔

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

منم پیج زدم کلا رو هر کدوم یک یا دو هزار کشیدم ولی کسی خرید نمی کنه 

والا منم مثل شما فروش ندارم.

نیم تنه زدم ۹۵ تومن، بعد میبینم یه پیج زده ۱۲۵ یا ۱۵۰، واسه اونا زود هم اتمام موجودی میشه دوباره شارژ میکنن.

عجیبه واسم مردم دوست دارن گرونتر بخرن، دقیقا همون جنس رو !

مردم فکر میکنن اونایی که قیمت کمتر میگن جنسهاشون فرق دارن. اونایی که گرون فروشن بهتر و کیفیت بالاتر ...

اصلا به این فکر نمیکنن که یه سوتین مگه چقدر عمر میکنه پس بهتر بجای دادن ۲۰۰ به سوتین همونو بدین به چهار تا تنوعم میره بالا ۶ ماهم که طبیعتا بیشتر عمر نمیکنه نهایت یکسال

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

من برج ۶ دوتا سوتین ساده گرفتم...یکیش ۱۶۸..یکیش ۱۳۵

شورت های نخی معمولی دونه ای ۲۵ ،۴ تا گرفتم...دوتا هم برای مواقعی پریود نیستم گرفتم دونه ای ۵۰....دیگه پول نداشتم بخوام ست و اینا بگیرم..همینم کرک و‌پرم‌ریخت...هر ۶ ماه یکبار همین تعداد  میخرم

با گاو بحث نکن⁦✨