2777
2789
عنوان

سه ماهه زایمان کردم ،موهام خیلی میریزه،رنگ کنم بهتر میشه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 20 پست
منم میترسم پشیمون بشم، وگرنه انقدر درگیر بچم اصلا به موهام نمیرسم،گوله کردم بالای سرم همیشه،دلم میخا ...

منم همین کارو کردم ولی بعدش پشیمون شدم افسرده شده بودم خیلی راحت بودا ولی روسری ک سرم میکردم یا شال عین این مشنگا میشدم😩🤦

تا نیومد سر شونه هام وضعم همین بود

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
منم میترسم پشیمون بشم، وگرنه انقدر درگیر بچم اصلا به موهام نمیرسم،گوله کردم بالای سرم همیشه،دلم میخا ...

فعلا میخای کوتاه نکن یکم قرص تقویتی بخور . موهات خود بخودی خوب میشن .یه دوره ی خاصی هست و مال همه می‌ریزه .مال من دخترم ک بزرگتر شد ریزش مو وایستاد و دوباره در اومدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین کارو کردم ولی بعدش پشیمون شدم افسرده شده بودم خیلی راحت بودا ولی روسری ک سرم میکردم یا شال ...

لابد خییییلی کوتاه کردی یهو، من میخامانقدی کوتاه باشه که بتونم بدم پشت گوشم وگرنه اعصابم بهم میریزه😁 ازین مدل کوپ ها 

فعلا میخای کوتاه نکن یکم قرص تقویتی بخور . موهات خود بخودی خوب میشن .یه دوره ی خاصی هست و مال همه می ...

اعصابمم خورده و کلا یکم بهم ریختم فکر میکردم به این بهونه کوتاه کنم ،رسیدگیشم کمتره، ولی میترسم بهم نیاد و بدتر غوز بالا غوز بشه و بره رو مخم

اعصابمم خورده و کلا یکم بهم ریختم فکر میکردم به این بهونه کوتاه کنم ،رسیدگیشم کمتره، ولی میترسم بهم ...

آره من خیلی کوتاه کردم.اخه اول رفتم پیش یه آرایشگر گفتم انقدی کوتاه کن ک بسته بشه بعد نامرد کج کوتاه کرده بود خیلی رو مخ شده بودن خصوصا ک کم پشت هم بود‌.بعد دوباره رفتم گفتم درستش کن و تا پشت گردنم باشه بسته شد و یا نشد مهم نیست بنده خدا هم ک کم نیاورد ری.د توموهام.محبور شدم برم مردونه کپ بزنم