2777
2789

همه ویتامین هارو میخورم،

انگار موهام پوکه، سبکه،واس همین فک میکنم کوتاه کنم قشنگ نمیشه و بدحالته.

رنگ کنم ممکنه یکم زبر تر بشه،ریزششم کمتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ رو نمیدونم.ولی به امید اینکه ریزشش قطع بشه نری کوتاه کنی ک مث من پشیمون میشی. چون دوسه ماه می‌ریزه وبع. خودش خوب میشه و همشون در میاد تو میتونی و موی کوتاه😩

من بلافاصله بعد اینک کوتاه کردم عقدی داداشم شد.من مون م و موی مردونه ای ک هیچکارش نمیشد کرد 

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
میترسم بهم نیاد ،اخه موهام لخت نیست،حالت دار قشنگم نیست، یچی ما بینشه🙁 میگم کوتاه کنم بیریخت میشه ح ...

منم دوماهه زایمان کردم موهام میریزه هفته بعد وقت کوتاهی و احیا گرفتم که هم صاف بشه هم تقویت بشه

رنگ رو نمیدونم.ولی به امید اینکه ریزشش قطع بشه نری کوتاه کنی ک مث من پشیمون میشی. چون دوسه ماه می‌ری ...

منم میترسم پشیمون بشم، وگرنه انقدر درگیر بچم اصلا به موهام نمیرسم،گوله کردم بالای سرم همیشه،دلم میخاد کوتاه باشن

میترسم بهم نیاد ،اخه موهام لخت نیست،حالت دار قشنگم نیست، یچی ما بینشه🙁 میگم کوتاه کنم بیریخت میشه ح ...

ن عزیزم پیش ی کار بلد برو و ببین کدوم مدل بهت میاد

اینقدر خوبه آدم خیلی سبک میشه خیلیییییی

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️